Güneş’ten personele haftasonu ziyareti!

Darıca 27.04.2020 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güneş’ten personele haftasonu ziyareti!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, haftasonu hastane çalışanlarını ziyaret etti. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, haftasonu da vaktini hastanede geçirdi. Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Semra Akça Yılmaz, Süpervizörler ve Nöbetçi İdari Amirle birlikte hafta sonu hastanedeki tüm birimler gezilerek; görevi başındaki çalışanları ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında çalışanların hem sorunları dinlendi hem de istek ve dilekleri alındı.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, haftasonu hastane çalışanlarını ziyaret etti.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Mustafa Güneş, haftasonu da vaktini hastanede geçirdi. Başhekim Doç.Dr.Mustafa Güneş, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Semra Akça Yılmaz, Süpervizörler ve Nöbetçi İdari Amirle birlikte hafta sonu hastanedeki tüm birimler gezilerek; görevi başındaki çalışanları ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında çalışanların hem sorunları dinlendi hem de istek ve dilekleri alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.