Gür Mahalle Başkanlarını Topladı

Çayırova 18.02.2018 - 16:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gür Mahalle Başkanlarını Topladı

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova’da mahalle başkanlığı yapmış tüm mahalle başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür başkanlığında yapılan toplantıya ilçe yöneticileri, eski dönem mahalle başkanları ve mevcut mahalle başkanları katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Bizim birliğimiz milletin birliğidir. AK Parti teşkilatlarında görev alan tüm dava arkadaşlarımız aynı şuurdadır. Hepimiz milletimizin hizmetinde milletimizin emrindeyiz.     MAHALLE BAŞKANLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR Partimizin kuruluşundan bu yana Çayırova'mızda Mahalle başkanlığı yapmış mahalle başkanları ile toplanarak izleyeceğimiz yoları değerlendireceğiz. Önümüzde 2019 seçim süreci var. Biz seçim sürecinde ayrıştırmadan, birleştirici olarak ilerleyeceğiz. Vatandaşımızla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinlemeliyiz. Vatandaşlarımıza ilk olarak mahalle temsilciliklerimizden ulaşabiliriz. Bu sebeple mahalle başkanlarımıza çok iş düşüyor. Rabbim birliğimize beraberliğimize güç kuvvet versin inşallah.” dedi. BAŞKAN Gür toplantı sonunda mahalle başkanlarına plaket takdim etti.  
AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Çayırova’da mahalle başkanlığı yapmış tüm mahalle başkanları ile bir araya geldi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür başkanlığında yapılan toplantıya ilçe yöneticileri, eski dönem mahalle başkanları ve mevcut mahalle başkanları katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Bizim birliğimiz milletin birliğidir. AK Parti teşkilatlarında görev alan tüm dava arkadaşlarımız aynı şuurdadır. Hepimiz milletimizin hizmetinde milletimizin emrindeyiz.

 

 

MAHALLE BAŞKANLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Partimizin kuruluşundan bu yana Çayırova'mızda Mahalle başkanlığı yapmış mahalle başkanları ile toplanarak izleyeceğimiz yoları değerlendireceğiz. Önümüzde 2019 seçim süreci var. Biz seçim sürecinde ayrıştırmadan, birleştirici olarak ilerleyeceğiz. Vatandaşımızla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinlemeliyiz. Vatandaşlarımıza ilk olarak mahalle temsilciliklerimizden ulaşabiliriz. Bu sebeple mahalle başkanlarımıza çok iş düşüyor. Rabbim birliğimize beraberliğimize güç kuvvet versin inşallah.” dedi. BAŞKAN Gür toplantı sonunda mahalle başkanlarına plaket takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.