Gür, projelerini açıkladı!

Çayırova 27.11.2017 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gür, projelerini açıkladı!

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, tespit ettikleri 8 ana sorunun çözümü 5’er kişilik komisyon oluşturdu. Projeyi ilk kez açıklayan İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Emniyet, Eğitim, yerel hizmetler gibi konularda ana sorunları 2019 seçimlerine kadar çözeceklerini açıkladı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, açıklamalarda bulundu. İki ay önce yapılan kongreyle İlçe Başkanı seçilen Gür, Gençlik Kolları, Kadın Kolları seçimlerini yaptıklarını ve Mahalle Başkanlarını da atadıklarını belirterek, 2019 seçimlerine teşkilat olarak hazır olduklarını açıkladı. Haftanın yedi gününü planladıklarını ifade eden Gür, her güne özel programlar yaptıklarını dile getirerek 2019’da Çayırova’da en iyi sonucu alacaklarını açıkladı. YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI Çayırova’da hayata geçirecekleri bir projeyi ilk defa gazetemize açıklayan Gür, ilçenin 8 ana sorununu tespit ettiklerini belirterek, bu sorunların çözümü için 5’er kişilik komisyon kurduklarını söyledi. Gür, “Toplam 40 kişilik ekibimiz ilçede ki sorunlar için kapsamlı bir şekilde çalışacak ve raporlar oluşturacak. Bu komisyonlara sorunların çözümü için belirli bir süre vereceğiz ve 2019 seçimlerine bu sorunu büyük ölçüde çözmüş olarak gideceğiz.” dedi. DEĞİŞİM VE YENİLENMEDEN HALK MEMNUN Çayırova’nın Kocaeli’nin yeni ve Genç İlçelerinden biri olduğunu dile getiren Gür, İlçenin genç vizyonuna ve AK Parti’de ki yenilenmeye uygun bir şekilde değişime ve gençleşmeye gittiklerini belirterek, “Teşkilatlarımızı Yüzde 60 oranında değiştirdik. Genç ve yeni, yüzleri yönetimlere aldık. Çayırova’da mental yorgunluğun önüne geçtik. Vatandaşımızda bu değişimlerden memnun. Konuk olduğumuz yerlerde herkes bu değişimden memnun olduklarını bizlere ifade etti.” dedi.  
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, tespit ettikleri 8 ana sorunun çözümü 5’er kişilik komisyon oluşturdu. Projeyi ilk kez açıklayan İlçe Başkanı Ali Osman Gür, Emniyet, Eğitim, yerel hizmetler gibi konularda ana sorunları 2019 seçimlerine kadar çözeceklerini açıkladı.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, açıklamalarda bulundu. İki ay önce yapılan kongreyle İlçe Başkanı seçilen Gür, Gençlik Kolları, Kadın Kolları seçimlerini yaptıklarını ve Mahalle Başkanlarını da atadıklarını belirterek, 2019 seçimlerine teşkilat olarak hazır olduklarını açıkladı. Haftanın yedi gününü planladıklarını ifade eden Gür, her güne özel programlar yaptıklarını dile getirerek 2019’da Çayırova’da en iyi sonucu alacaklarını açıkladı.

YENİ PROJELERİNİ AÇIKLADI

Çayırova’da hayata geçirecekleri bir projeyi ilk defa gazetemize açıklayan Gür, ilçenin 8 ana sorununu tespit ettiklerini belirterek, bu sorunların çözümü için 5’er kişilik komisyon kurduklarını söyledi. Gür, “Toplam 40 kişilik ekibimiz ilçede ki sorunlar için kapsamlı bir şekilde çalışacak ve raporlar oluşturacak. Bu komisyonlara sorunların çözümü için belirli bir süre vereceğiz ve 2019 seçimlerine bu sorunu büyük ölçüde çözmüş olarak gideceğiz.” dedi.

DEĞİŞİM VE YENİLENMEDEN HALK MEMNUN

Çayırova’nın Kocaeli’nin yeni ve Genç İlçelerinden biri olduğunu dile getiren Gür, İlçenin genç vizyonuna ve AK Parti’de ki yenilenmeye uygun bir şekilde değişime ve gençleşmeye gittiklerini belirterek, “Teşkilatlarımızı Yüzde 60 oranında değiştirdik. Genç ve yeni, yüzleri yönetimlere aldık. Çayırova’da mental yorgunluğun önüne geçtik. Vatandaşımızda bu değişimlerden memnun. Konuk olduğumuz yerlerde herkes bu değişimden memnun olduklarını bizlere ifade etti.” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.