19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gürecioğlu’ndan Yıldırım’a ziyaret

Gebze 03.06.2020 - 09:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gürecioğlu’ndan Yıldırım’a ziyaret

Ahşap merdiven sektöründe Gebze’de fark yaratan firmaların başında gelen Gürecioğlu Ahşap Merdiven Sistemleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gürecioğlu, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti.  Yıldırım’ın MÜSİAD Gebze şube başkanlığı yaptığı dönemde Genç MÜSİAD’ta yönetim kurulu üyeliği yapan Gürecioğlu, medya sektörüne giriş yapan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 1975 yılından günümüze Türkiye’nin her ilinin yanı sıra 33 ülkeye beton üzeri kaplama ve omurgalı ahşap merdiven üretimi yapan Gürecioğlu Ahşap Merdiven Sistemleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gürecioğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Nihat Başkan, MÜSİAD Gebze Şube başkanlığı döneminde ortaya koyduğu projeler ve başarıları ile kendisini ispatlamış birisi. Medya sektöründe de farkını hissettireceğine inancım tam. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yıldırım ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gürecioğlu’na teşekkür etti.

Ahşap merdiven sektöründe Gebze’de fark yaratan firmaların başında gelen Gürecioğlu Ahşap Merdiven Sistemleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gürecioğlu, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. 
Yıldırım’ın MÜSİAD Gebze şube başkanlığı yaptığı dönemde Genç MÜSİAD’ta yönetim kurulu üyeliği yapan Gürecioğlu, medya sektörüne giriş yapan Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 1975 yılından günümüze Türkiye’nin her ilinin yanı sıra 33 ülkeye beton üzeri kaplama ve omurgalı ahşap merdiven üretimi yapan Gürecioğlu Ahşap Merdiven Sistemleri’nin Yönetim Kurulu Başkanı Onur Gürecioğlu ziyarette yaptığı açıklamada, “Nihat Başkan, MÜSİAD Gebze Şube başkanlığı döneminde ortaya koyduğu projeler ve başarıları ile kendisini ispatlamış birisi. Medya sektöründe de farkını hissettireceğine inancım tam. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Yıldırım ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gürecioğlu’na teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.