Gürel, kongreye davet etti!

Siyaset 13.12.2019 - 17:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gürel, kongreye davet etti!

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım yarın gerçekleştirilecek olan CHP Darıca İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresiyle ilgili olarak, “Hedef 2023. Cumhuriyetin 100.Yılında Cumhuriyet Halk Partisi İktidarına yürüyeceğimiz ilçe kongremize tüm herkesi davet ediyorum” dedi. CHP Darıca İlçe Örgütü’nün 5. olağan ilçe kongresi 15 Aralık Pazar günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da başlayacak olan ilçe kongresine yoğun bir katılım olması bekleniyor. Gökhan Aktaş ve eski ilçe kadın kolları başkanı Ebru Tayanç’ın aday olduğu olağan ilçe kongresinde 229 seçilmiş 18 doğal toplam 247 delege oy kullanacak. Kongre öncesi her iki ilçe başkan adayının da partililerle bir araya gelmeye devam ettiği öğrenildi. HEDEF 2023 Olağan ilçe kongresi öncesi bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, “15 Aralık 2019 Pazar günü saat:10.00'da Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde yapılacak olan 5.Olağan İlçe Kongremize katılmanızdan onur ve mutluluk duyar, kongremizin ülkemize, Darıca’mıza ve örgütümüze hayırlı olmasını dilerim. Hedef 2023! Cumhuriyetin 100.Yılında Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı” dedi.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım yarın gerçekleştirilecek olan CHP Darıca İlçe Örgütü’nün olağan ilçe kongresiyle ilgili olarak, “Hedef 2023. Cumhuriyetin 100.Yılında Cumhuriyet Halk Partisi İktidarına yürüyeceğimiz ilçe kongremize tüm herkesi davet ediyorum” dedi.

CHP Darıca İlçe Örgütü’nün 5. olağan ilçe kongresi 15 Aralık Pazar günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Saat 10.00’da başlayacak olan ilçe kongresine yoğun bir katılım olması bekleniyor. Gökhan Aktaş ve eski ilçe kadın kolları başkanı Ebru Tayanç’ın aday olduğu olağan ilçe kongresinde 229 seçilmiş 18 doğal toplam 247 delege oy kullanacak. Kongre öncesi her iki ilçe başkan adayının da partililerle bir araya gelmeye devam ettiği öğrenildi.

HEDEF 2023

Olağan ilçe kongresi öncesi bir açıklama yapan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, “15 Aralık 2019 Pazar günü saat:10.00'da Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde yapılacak olan 5.Olağan İlçe Kongremize katılmanızdan onur ve mutluluk duyar, kongremizin ülkemize, Darıca’mıza ve örgütümüze hayırlı olmasını dilerim. Hedef 2023! Cumhuriyetin 100.Yılında Cumhuriyet Halk Partisi İktidarı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.