19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güvenli okul uygulaması Darıca’da!

Darıca 15.11.2019 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güvenli okul uygulaması Darıca’da!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde hazırlanan proje kapsamında ‘Güvenli Okul Uygulaması-12’ Darıca’da yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde hazırlanan proje kapsamında,  ‘Güvenli Okul Uygulaması-12’  Darıca’da gerçekleştirildi.  Uygulamaya Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Narkotik ve Asayiş Şube Müdürlükleri ekipleri ve İlçe Belediye Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğünde de personeller katıldı. 4 ARACA CEZA Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 116 şahıs sorgulanırken, okul çevrelerinde bulunan 8 umuma açık yer kontrol edildi.  Yapılan denetim ve kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Ayrıca okul çevrelerinde yapılan uygulamalarda 9’u okul servis aracı,27’si diğer araç olmak üzere toplam 36 araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 2 okul servis aracı ve 2 diğer araca farklı maddelerden toplam3 bin 466 TL cezai işlem uygulandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde hazırlanan proje kapsamında ‘Güvenli Okul Uygulaması-12’ Darıca’da yapıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube koordinesinde hazırlanan proje kapsamında,  ‘Güvenli Okul Uygulaması-12’  Darıca’da gerçekleştirildi.  Uygulamaya Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Narkotik ve Asayiş Şube Müdürlükleri ekipleri ve İlçe Belediye Başkanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğünde de personeller katıldı.

4 ARACA CEZA

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 116 şahıs sorgulanırken, okul çevrelerinde bulunan 8 umuma açık yer kontrol edildi.  Yapılan denetim ve kontrollerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Ayrıca okul çevrelerinde yapılan uygulamalarda 9’u okul servis aracı,27’si diğer araç olmak üzere toplam 36 araç kontrol edildi. Yapılan kontrollerde 2 okul servis aracı ve 2 diğer araca farklı maddelerden toplam3 bin 466 TL cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.