Güzel bir hikâye yazacağız

Gebze 03.02.2019 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güzel bir hikâye yazacağız

Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarını ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Adayı Dursun, “Güzel ve yeni bir hikâye yazacağız. Hedefimiz için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarına gitti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve gençlik kolları üyelerinin de katıldığı programda Başkan Adayı Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarında esnaf ve Gebzelilerle buluştu. Dursun burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hem çalışmalarını anlattı hem de onların talep ve önerilerini dinledi. BAMBAŞKA BİR GEBZE Başkan Adayı Recep Dursun, esnaf ve vatandaşlara yaklaşan seçimler öncesinde umut dağıttı. Dursun, “Mart’ın sonu bahar olacak. Tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Değişen ve gelişen Gebze’yi hep beraber kuracağız. Güzel ve aydınlık bir hikâye yazacağız. 1 Nisan sabahından itibaren bambaşka bir Gebze’ye uyanacağız. Gencinden yaşlısına kadar insanların birlikte güldüğü ve yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent olacağız.” dedi.
Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Avukat Recep Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarını ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Adayı Dursun, “Güzel ve yeni bir hikâye yazacağız. Hedefimiz için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Millet ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarına gitti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan ve gençlik kolları üyelerinin de katıldığı programda Başkan Adayı Dursun, Gebze Kapalı Halk Pazarında esnaf ve Gebzelilerle buluştu. Dursun burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hem çalışmalarını anlattı hem de onların talep ve önerilerini dinledi.

BAMBAŞKA BİR GEBZE

Başkan Adayı Recep Dursun, esnaf ve vatandaşlara yaklaşan seçimler öncesinde umut dağıttı. Dursun, “Mart’ın sonu bahar olacak. Tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Değişen ve gelişen Gebze’yi hep beraber kuracağız. Güzel ve aydınlık bir hikâye yazacağız. 1 Nisan sabahından itibaren bambaşka bir Gebze’ye uyanacağız. Gencinden yaşlısına kadar insanların birlikte güldüğü ve yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent olacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.