Güzel işlerde destek, hatalarda ise uyarın!

Kocaeli 25.06.2019 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Güzel işlerde destek, hatalarda ise uyarın!

Başkan Büyükakın, “Türkiye’nin 2023 ve 2053 hedeflerini yakalamasında şehrimiz önemli bir rol oynayacaktır. Gelecek nesillere güzel bir miras bırakabilmek için çok çalışacak, insanımızın mutluluğu için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı.

‘’Güzel işlerimize destek olun, hatalı işlerimizde bizi uyarın’’ Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Nezaket ziyareti nedeniyle Nazlıgül’e ve il yöneticilerine teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Sizlerden ricam güzel işlerimize destek olmanız, hatalı işlerimizde bizi uyarmanızdır. Kocaelimize birlikte hizmet edecek, kentimizin kalkınmasına ve gelişmesine dönük adımları hep beraber atacağız” dedi. “SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ” Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükakın’ı tebrik eden DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Kocaelilerin beklentilerine cevap vererek hizmet üretmeniz için sizlere başarılar diliyorum diyerek, “Bizler de üzerimize düşecek her görevi yerine getirmeye hazırız” ifadelerini sarf etti. Güzel dilekleri için DP İl Başkanı Nazlıgül’e teşekkür eden Başkan Büyükakın, tüm birikimlerini, enerjilerini ve gayretlerini ortaya koyarak Kocaelilere hizmet edeceklerini vurguladı. Her alanda Kocaeli’yi ileriye taşıyacaklarını da söyleyen Başkan Büyükakın, “Bu hedefimizin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bunun için büyük bir bilinçle hareket edecek, vatandaşımızın hizmetinde olacağız” açıklamasını yaptı. “İNSANIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN TÜM GÜCÜMÜZÜ SERGİLEYECEĞİZ” Samimi bir şekilde geçen görüşmede kent için öneriler ve hedefler dile getirilirken, gelecek nesillerin mutlu olacağı Kocaeli için ortak aklı koruyacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Türkiye’nin 2023 ve 2053 hedeflerini yakalamasında şehrimiz önemli bir rol oynayacaktır. Gelecek nesillere güzel bir miras bırakmak için çok çalışacak, insanımızın mutluluğu için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan istişarelerin ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.
Başkan Büyükakın, “Türkiye’nin 2023 ve 2053 hedeflerini yakalamasında şehrimiz önemli bir rol oynayacaktır. Gelecek nesillere güzel bir miras bırakabilmek için çok çalışacak, insanımızın mutluluğu için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” açıklamasını yaptı.

‘’Güzel işlerimize destek olun, hatalı işlerimizde bizi uyarın’’

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve beraberindeki heyeti makamında konuk etti. Nezaket ziyareti nedeniyle Nazlıgül’e ve il yöneticilerine teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Sizlerden ricam güzel işlerimize destek olmanız, hatalı işlerimizde bizi uyarmanızdır. Kocaelimize birlikte hizmet edecek, kentimizin kalkınmasına ve gelişmesine dönük adımları hep beraber atacağız” dedi.

“SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Başkan Büyükakın’ı tebrik eden DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Kocaelilerin beklentilerine cevap vererek hizmet üretmeniz için sizlere başarılar diliyorum diyerek, “Bizler de üzerimize düşecek her görevi yerine getirmeye hazırız” ifadelerini sarf etti. Güzel dilekleri için DP İl Başkanı Nazlıgül’e teşekkür eden Başkan Büyükakın, tüm birikimlerini, enerjilerini ve gayretlerini ortaya koyarak Kocaelilere hizmet edeceklerini vurguladı. Her alanda Kocaeli’yi ileriye taşıyacaklarını da söyleyen Başkan Büyükakın, “Bu hedefimizin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız. Bunun için büyük bir bilinçle hareket edecek, vatandaşımızın hizmetinde olacağız” açıklamasını yaptı.

“İNSANIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN TÜM GÜCÜMÜZÜ SERGİLEYECEĞİZ”

Samimi bir şekilde geçen görüşmede kent için öneriler ve hedefler dile getirilirken, gelecek nesillerin mutlu olacağı Kocaeli için ortak aklı koruyacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Türkiye’nin 2023 ve 2053 hedeflerini yakalamasında şehrimiz önemli bir rol oynayacaktır. Gelecek nesillere güzel bir miras bırakmak için çok çalışacak, insanımızın mutluluğu için tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik yapılan istişarelerin ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.