19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Güzelliğin adresi: Klinik Güzellik Merkezi

Darıca 07.08.2016 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Güzelliğin adresi: Klinik Güzellik Merkezi

KLİNİK GÜZELLİK MERKEZİ, ‘CENNETTEN GELEN GÜZELLİK’ SLOGANIYLA DARICA’DA AÇILDI

Uzun yıllardır bölgemizin önde gelen güzellik merkezlerinde çalışan, bölge insanımıza sağlık ve güzellik alanında önemli katkılar sunan Uzman Estetisyen Cennet Araz, müşterilerine daha iyi ve özel bir hizmet verebilmek adına Klinik Güzellik Merkezi’ni Darıca’da faaliyete soktu. Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi Dergah Sokak No:1 D:3 adresinde hizmet vermeye başlayan Klinik Güzellik Merkezi, ‘’Cenneten Gelen Güzellik’’ sloganıyla, Uzman Estetisyen Cennet Araz öncülüğünde, en modern cihazlar ve güler yüzlü ekibiyle Darıca’da kısa sürede fark yarattı. UZMAN DOKTORLAR HİZMET VERİYOR Lazer işlemi ile istenmeyen tüy problemleri başta olmak üzere, epilasyon, kalıcı makyaj, cilt bakımı gibi dikkat çekici hizmetler veren  Klinik Güzellik Merkezi’nde uzman doktorlar tarafından da müşterilerine botoks ve PRP gençlik aşısını da uygulanıyor.     ARAZ: KOZMETİK İŞLEMLER DOĞRU ELLERDE YAPILMALI Kadınların yanı sıra erkeklerin de epilasyon ve botoks gibi hizmetlere büyük ilgi gösterdiklerini belirten Uzman Estetisyen Cennet Araz, kozmetik işlemlerin doğru ellerde yapılmasının önemine dikkat çekti. BAY VE BAYANLARIN UĞRAK NOKTASI OLDU Şıklığı ve modernliğiyle bir hayli dikkat çeken Klinik Güzellik Merkezi, bay ve bayanların kısa sürede uğrak noktası haline geldi. Bay ve bayanlar için ayrı ayrı düşünülen dinlenme salonları ile birlikte güler yüzlü personeliyle müşterilerine hizmet veren Klinik Güzellik Merkezi, sağlığın ve güzelliğin adresi olarak göze çarpıyor.  
KLİNİK GÜZELLİK MERKEZİ, ‘CENNETTEN GELEN GÜZELLİK’ SLOGANIYLA DARICA’DA AÇILDI

Uzun yıllardır bölgemizin önde gelen güzellik merkezlerinde çalışan, bölge insanımıza sağlık ve güzellik alanında önemli katkılar sunan Uzman Estetisyen Cennet Araz, müşterilerine daha iyi ve özel bir hizmet verebilmek adına Klinik Güzellik Merkezi’ni Darıca’da faaliyete soktu.

Kazım Karabekir Mahallesi İstasyon Caddesi Dergah Sokak No:1 D:3 adresinde hizmet vermeye başlayan Klinik Güzellik Merkezi, ‘’Cenneten Gelen Güzellik’’ sloganıyla, Uzman Estetisyen Cennet Araz öncülüğünde, en modern cihazlar ve güler yüzlü ekibiyle Darıca’da kısa sürede fark yarattı.

UZMAN DOKTORLAR HİZMET VERİYOR

Lazer işlemi ile istenmeyen tüy problemleri başta olmak üzere, epilasyon, kalıcı makyaj, cilt bakımı gibi dikkat çekici hizmetler veren  Klinik Güzellik Merkezi’nde uzman doktorlar tarafından da müşterilerine botoks ve PRP gençlik aşısını da uygulanıyor.

   

ARAZ: KOZMETİK İŞLEMLER DOĞRU ELLERDE YAPILMALI

Kadınların yanı sıra erkeklerin de epilasyon ve botoks gibi hizmetlere büyük ilgi gösterdiklerini belirten Uzman Estetisyen Cennet Araz, kozmetik işlemlerin doğru ellerde yapılmasının önemine dikkat çekti.

BAY VE BAYANLARIN UĞRAK NOKTASI OLDU

Şıklığı ve modernliğiyle bir hayli dikkat çeken Klinik Güzellik Merkezi, bay ve bayanların kısa sürede uğrak noktası haline geldi. Bay ve bayanlar için ayrı ayrı düşünülen dinlenme salonları ile birlikte güler yüzlü personeliyle müşterilerine hizmet veren Klinik Güzellik Merkezi, sağlığın ve güzelliğin adresi olarak göze çarpıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.