19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜZELOĞLU'NDAN ÇAYIROVA VE DİLOVASI KAYMAKAMLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çayırova 17.02.2017 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÜZELOĞLU'NDAN ÇAYIROVA VE DİLOVASI KAYMAKAMLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

      Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Ankara Vali Yardımcılığı  görevinden Çayırova Kaymakamlığına atanan Mustafa Hotman ile Gaziantep Vali Yardımcılığı görevinden Dilovası Kaymakamlığına atanan Mustafa Asım Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Kaymakam ve kurum müdürleri tarafından kapıda karşılanan  Vali Güzeloğlu hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakamların geçmişteki birikim ve tecrübeleri ile Çayırova ve Dilovası ilçelerine güzel hizmetlerde bulunacaklarını belirterek, yeni görevlerinde başarılar diledi. Çayırova ve Dilovası Kaymakamları ise Hasan Basri Güzeloğlu’nu ilçelerinde ağırlamaktan büyük onur duydukları belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Ankara Vali Yardımcılığı  görevinden Çayırova Kaymakamlığına atanan Mustafa Hotman ile Gaziantep Vali Yardımcılığı görevinden Dilovası Kaymakamlığına atanan Mustafa Asım Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  

Kaymakam ve kurum müdürleri tarafından kapıda karşılanan  Vali Güzeloğlu hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Kaymakamların geçmişteki birikim ve tecrübeleri ile Çayırova ve Dilovası ilçelerine güzel hizmetlerde bulunacaklarını belirterek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Çayırova ve Dilovası Kaymakamları ise Hasan Basri Güzeloğlu’nu ilçelerinde ağırlamaktan büyük onur duydukları belirterek, nezaketlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.