GÜZELOĞLU’NDAN DARBE ŞEHİDİNİN AİLESİNE ZİYARET!

Gebze 23.02.2017 - 09:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÜZELOĞLU’NDAN DARBE ŞEHİDİNİN AİLESİNE ZİYARET!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu eşi ile birlikte şehidimiz Ömercan Açıkgöz’ün ailesini ziyaret etti.

Vali Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehadet mertebesine eren Ömercan Açıkgöz’ün ailesini ziyaret etti. Ziyarette; Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’na Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve eşi Emine Arslan eşlik etti. Ziyaret sırasında şehit ailemizin hatırlarını soran ve taleplerini dinleyen Vali Güzeloğlu; “15 Temmuz gecesi aziz milletimiz dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla, göğsünü tanklara, jetlere ve helikopterlere siper ederek, demokrasisine sahip çıkmış ve tarihe ismini yazdırmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren Aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz, Ruhları şad olsun.” diyerek her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehidin babası Fahrettin Açıkgöz ile annesi Nebiye Açıkgöz ise, hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve hanımefendiye teşekkür ediyoruz diyerek,  ziyaretten duydukları memnuniyetini belirttiler.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu eşi ile birlikte şehidimiz Ömercan Açıkgöz’ün ailesini ziyaret etti.

Vali Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara’da şehadet mertebesine eren Ömercan Açıkgöz’ün ailesini ziyaret etti. Ziyarette; Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’na Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve eşi Emine Arslan eşlik etti.

Ziyaret sırasında şehit ailemizin hatırlarını soran ve taleplerini dinleyen Vali Güzeloğlu; “15 Temmuz gecesi aziz milletimiz dünyada emsali görülmemiş bir iman ve inançla, göğsünü tanklara, jetlere ve helikopterlere siper ederek, demokrasisine sahip çıkmış ve tarihe ismini yazdırmıştır. Ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren Aziz şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyoruz, Ruhları şad olsun.” diyerek her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Şehidin babası Fahrettin Açıkgöz ile annesi Nebiye Açıkgöz ise, hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve hanımefendiye teşekkür ediyoruz diyerek,  ziyaretten duydukları memnuniyetini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.