19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GÜZELOĞLU’NDAN REFERANDUM TOPLANTISI!

Kocaeli 23.02.2017 - 09:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÜZELOĞLU’NDAN REFERANDUM TOPLANTISI!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 16 Nisan’da gerçekleşecek referandum öncesi bir toplantı yaparak, referandumda ilimiz de herhangi bir olay çıkmaması konusunda kaymakamları uyardı. 12 İLÇE KAYMAKAMI KATILDI Toplantıya; Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Karadeniz katıldı. GÜVENLİĞİ KONUŞTULAR 12 ilçenin kaymakamlarının ve il emniyet ve il jandarma alay komutanının da katıldığı toplantıda, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun ilimizde güvenli ve huzur içinde yapılabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.  
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu başkanlığında seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 16 Nisan’da gerçekleşecek referandum öncesi bir toplantı yaparak, referandumda ilimiz de herhangi bir olay çıkmaması konusunda kaymakamları uyardı.

12 İLÇE KAYMAKAMI KATILDI

Toplantıya; Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Kandıra Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Başiskele Kaymakamı Atila Kantay, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Karadeniz katıldı.

GÜVENLİĞİ KONUŞTULAR

12 ilçenin kaymakamlarının ve il emniyet ve il jandarma alay komutanının da katıldığı toplantıda, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandumun ilimizde güvenli ve huzur içinde yapılabilmesi için alınacak güvenlik tedbirleri görüşüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.