GÜZELOĞLU TEOG ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI!

Çayırova 16.06.2017 - 19:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GÜZELOĞLU TEOG ŞAMPİYONUNU AĞIRLADI!

TEOG SINAVINDA İLİMİZDEN TAM PUAN ALAN VE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN ÖĞRENCİ SAYIMIZ 367 YÜKSELDİ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, TEOG sınav sonuçlarına yaptığı itirazı neticesinde, optik okuyucunun oluşturduğu teknik hatanın düzeltilmesi sonucunda TEOG Sınavında tam puan aldığı belirlenen Çayırova Özel Açı Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi İsmail Işık ile babası Yakup Işık’ı ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile Özel Açı Ortaokul Müdürü Erdem Karakaş’ı makamında kabul etti. HATALI SORUYU GÜZELOĞLU’NA ANLATTI Vali Hasan Basri Güzeloğlu, TEOG sınav sonuçlarına yaptığı itirazı neticesinde, optik okuyucunun oluşturduğu teknik hatanın düzeltilmesi sonucunda TEOG Sınavında tam puan aldığı belirlenen İsmail Işık makamında ağırladı. Çayırova Özel Açı Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi İsmail Işık, Vali Güzeloğlu’na hangi soruda teknik hatanın oluştuğunu ve akabinde gelişen sürecini anlattı. İsmail Işık’ın eklenmesi ile ilimizde tam puan alan öğrenci sayımızın 367 ye yükseldiğini belirten Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Her çocuk özeldir. Bu ülkenin aydınlık yarınlarına ve geleceğine çok büyük katkılar sunacak olan bilgi, ahlak ve terbiyeleriyle örnek olan, yüz akımızsınız. Her şey istemek ve çalışmak ile olur. Her şey gönlünce ve gönlüne göre olsun.” diyen Vali Güzeloğlu, İsmail Işık’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve hediyesini verdi.  
TEOG SINAVINDA İLİMİZDEN TAM PUAN ALAN VE TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN ÖĞRENCİ SAYIMIZ 367 YÜKSELDİ

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, TEOG sınav sonuçlarına yaptığı itirazı neticesinde, optik okuyucunun oluşturduğu teknik hatanın düzeltilmesi sonucunda TEOG Sınavında tam puan aldığı belirlenen Çayırova Özel Açı Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi İsmail Işık ile babası Yakup Işık’ı ve beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile Özel Açı Ortaokul Müdürü Erdem Karakaş’ı makamında kabul etti.

HATALI SORUYU GÜZELOĞLU’NA ANLATTI

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, TEOG sınav sonuçlarına yaptığı itirazı neticesinde, optik okuyucunun oluşturduğu teknik hatanın düzeltilmesi sonucunda TEOG Sınavında tam puan aldığı belirlenen İsmail Işık makamında ağırladı. Çayırova Özel Açı Ortaokulu 8’nci sınıf öğrencisi İsmail Işık, Vali Güzeloğlu’na hangi soruda teknik hatanın oluştuğunu ve akabinde gelişen sürecini anlattı. İsmail Işık’ın eklenmesi ile ilimizde tam puan alan öğrenci sayımızın 367 ye yükseldiğini belirten Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmalarında; “Her çocuk özeldir. Bu ülkenin aydınlık yarınlarına ve geleceğine çok büyük katkılar sunacak olan bilgi, ahlak ve terbiyeleriyle örnek olan, yüz akımızsınız. Her şey istemek ve çalışmak ile olur. Her şey gönlünce ve gönlüne göre olsun.” diyen Vali Güzeloğlu, İsmail Işık’ı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi ve hediyesini verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.