Güzeltepe İlköğretim Okulu’nda el sanatları sergilendi!

Çayırova 27.12.2019 - 13:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Güzeltepe İlköğretim Okulu’nda el sanatları sergilendi!

HABER:YAĞMUR SIR Çayırova Güzeltepe İlköğretim Okulu’nda açılan el sanatları kursunda kursiyerler eserlerini sergiliyor. Çayırova Güzeltepe İlköğretim Okulu’nda açılan el sanatları kursunda kursiyerler eserlerini sergiledi. Kursla ilgili açıklama yapan Çayırova Güzeltepe İlköğretim Okulu Müdürü Ali Zeyneloğlu, “Kültürümüzde önemli bir yeri olan, kaybolmaya ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarımızı tanıtmak, tahribini ve yok olmasını önlemek, kültür ve sanat sevgisinin yayılmasını sağlamak, aslına uygun olarak öğretilip, eğitilmiş eleman ve ustalar yetiştirerek gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla kursumuzu açtık. El Sanatları kursuna velilerimizin yanı sıra kadınlarımız kurslarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Meslek edindirme kursları ile ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. 20’ye yakın kursiyer tarafından hazırlanan eserler okulumuzda ziyarete açık olacak. Kursiyerlerimiz kurs sonunda ürettikleri masa örtüleri, sofra bezleri, çantalar, perdeler, çeşitli oda takımları, fularlar, gömlek ve baskı çeşitlerinden oluşan ürettiklerinden seçmeler yapılarak oluşturduğumuz sergi halkımıza sundular. Bu kapsamda destek sağlayan herkese ve katılım gösteren kadılarımıza teşekkür ediyorum” dedi. GÖZEN’DEN KURSİYERLERE DESTEK Kaymakam Hasan Gözen'in eşi Şükran Gözen’de okulda açılan el sanatları kurslarını ziyaret etti. Ziyarette El Sanatları Kurslarının düzenlediği etkinliklere katılım sağlayarak, kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceleyen Şükran Gözen, kursiyerlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.      

HABER:YAĞMUR SIR

Çayırova Güzeltepe İlköğretim Okulu’nda açılan el sanatları kursunda kursiyerler eserlerini sergiliyor.

Çayırova Güzeltepe İlköğretim Okulu’nda açılan el sanatları kursunda kursiyerler eserlerini sergiledi. Kursla ilgili açıklama yapan Çayırova Güzeltepe İlköğretim Okulu Müdürü Ali Zeyneloğlu, “Kültürümüzde önemli bir yeri olan, kaybolmaya ve unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarımızı tanıtmak, tahribini ve yok olmasını önlemek, kültür ve sanat sevgisinin yayılmasını sağlamak, aslına uygun olarak öğretilip, eğitilmiş eleman ve ustalar yetiştirerek gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla kursumuzu açtık. El Sanatları kursuna velilerimizin yanı sıra kadınlarımız kurslarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Meslek edindirme kursları ile ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. 20’ye yakın kursiyer tarafından hazırlanan eserler okulumuzda ziyarete açık olacak. Kursiyerlerimiz kurs sonunda ürettikleri masa örtüleri, sofra bezleri, çantalar, perdeler, çeşitli oda takımları, fularlar, gömlek ve baskı çeşitlerinden oluşan ürettiklerinden seçmeler yapılarak oluşturduğumuz sergi halkımıza sundular. Bu kapsamda destek sağlayan herkese ve katılım gösteren kadılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

GÖZEN’DEN KURSİYERLERE DESTEK

Kaymakam Hasan Gözen'in eşi Şükran Gözen’de okulda açılan el sanatları kurslarını ziyaret etti. Ziyarette El Sanatları Kurslarının düzenlediği etkinliklere katılım sağlayarak, kursiyerler tarafından yapılan ürünleri inceleyen Şükran Gözen, kursiyerlere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.