Hacı adayları Kocaeli’nden uğurlandı

Kocaeli 25.07.2019 - 15:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hacı adayları Kocaeli’nden uğurlandı

Kocaeli 2019 Hac Uğurlama Programı Cengiz Topel Havaalanı'nda gerçekleşti.

Kocaeli 2019 Hac Uğurlama Programı Cengiz Topel Havaalanı'nda gerçekleşti. 2019 yılında hacca gitmek için hazırlıklarını tamamlayan hacı adaylarının heyecanlı bekleyişleri sona erdi. Kocaeli İl Müftülüğü'nün organizasyonuyla hacca gitmek için kayıt yaptıran 170 kişilik hacı adayı kafilesi kutsal topraklara uğurlandı. KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI İl Müftülüğü tarafından hacı adayları için 23 Temmuz Salı günü Cengiz Topel Havaalanında uğurlama merasimi düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hacı uğurlama merasimine Vali Yardımcısı Aytaç Akgül, İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüleri, Din görevlileri ve hacca gidecek adayların aileleri katıldı. Uğurlama töreni, Zincirlikuyu Camii baş imam hatibi Necati Adıgüzel ve Yeni Cuma Camii Müezzini Ali Gülmez'in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, ilahilerle devam etti. HACI ADAYLARINA TAVSİYELER İl Müftüsü Sinan Cihan, yaptığı konuşmada hacı adaylarına hac ibadeti ile ilgili olarak tavsiyelerde bulundu. Vali Yardımcısı Aytaç Akgül ise hac adaylarına hayırlı yolculuk dileklerini iletti. Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün'ün yaptığı duanın ardından hacı adayları sevinç gözyaşları içinde Medine’ye gitmek üzere uğurlandılar.
Kocaeli 2019 Hac Uğurlama Programı Cengiz Topel Havaalanı'nda gerçekleşti.

Kocaeli 2019 Hac Uğurlama Programı Cengiz Topel Havaalanı'nda gerçekleşti. 2019 yılında hacca gitmek için hazırlıklarını tamamlayan hacı adaylarının heyecanlı bekleyişleri sona erdi. Kocaeli İl Müftülüğü'nün organizasyonuyla hacca gitmek için kayıt yaptıran 170 kişilik hacı adayı kafilesi kutsal topraklara uğurlandı.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ YAPILDI

İl Müftülüğü tarafından hacı adayları için 23 Temmuz Salı günü Cengiz Topel Havaalanında uğurlama merasimi düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği hacı uğurlama merasimine Vali Yardımcısı Aytaç Akgül, İl Müftüsü Sinan Cihan, İlçe Müftüleri, Din görevlileri ve hacca gidecek adayların aileleri katıldı. Uğurlama töreni, Zincirlikuyu Camii baş imam hatibi Necati Adıgüzel ve Yeni Cuma Camii Müezzini Ali Gülmez'in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı, ilahilerle devam etti.

HACI ADAYLARINA TAVSİYELER

İl Müftüsü Sinan Cihan, yaptığı konuşmada hacı adaylarına hac ibadeti ile ilgili olarak tavsiyelerde bulundu. Vali Yardımcısı Aytaç Akgül ise hac adaylarına hayırlı yolculuk dileklerini iletti. Kartepe Müftüsü Mustafa Nurgün'ün yaptığı duanın ardından hacı adayları sevinç gözyaşları içinde Medine’ye gitmek üzere uğurlandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.