Haddini bil

25.03.2017 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Haddini bil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de halka hitap etti. BND Başkanı Kahl’ın FETÖ’yü aklayan skandal sözlerine tepki gösterdi: Şunlara bak yahu. Sen ne anlarsın FETÖ’nün terör örgütü olup olmadığından. Sen kimsin, haddini bil... .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Denizli'de toplu açılış törenine katıldı. Teröre kucak açıp, Türk bakanları konuşturmayan Avrupa'ya sert mesajlar gönderen Erdoğan, özetle şu açıklamaları yaptı: ESKİ Mİ YENİ Mİ?: Türkiye, 16 Nisan'da tarihi bir tercihte bulunacak. Ülkemizin yeni yönetim sistemine geçip geçmeyeceğinin tercihini yapacağız. Şimdi soruyorum eski mi yeni mi? İDAMI ONAYLARIM: 16 Nisan bunun kırılma noktasıdır. 16 Nisan'dan sonra Parlamentomuz idam ile ilgili kararı olumlu verir bana gelirse ben bunu onaylarım. Avrupa Birliği ne der, beni enterese etmez. Biz George'a, Hans'a bakmayız. Biz Ahmet'e, Mehmet'e, Ayşe'ye, Fatma'ya bakarız. KİŞİ SEVDİKLERİYLE BERABERDİR: Kimler 'Hayır' diyor bu önemli. Kandil'deki PKK terör örgütünün başındaki 'Hayır' diyor. İmralı'daki 'Hayır' diyor. Pensilvanya'daki FETÖ'cü 'Hayır' diyor. Şimdi 'Hayır' diyenlerin 'Ben hayır derken acaba kimlerle beraberim' diye düşünmesi lazım. Kişi sevdikleriyle beraberdir. HESABINI VERECEKSİNİZ: (Daily Sabah'ın Avrupa Parlamentosu'na girmesinin yasaklanması) Hani sizde basın özgürlüğü vardı. Niye yasakladınız? Hesabını vereceksiniz. Size rahat olmayacak. Niye olmayacak? Siz Erdoğan'a 'diktatör' dediğiniz sürece bilesiniz ki Erdoğan da sizlere faşist de diyecek, nazi de. Niye mi söyleyeyim. Bizim Avrupa'daki mabetlerimizin duvarlarına bunlar gamalı haç yapıyor mu? Ey devlet sen neredesin? Niye bu gamalı haçların yapılmasına müsaade ediyorsun? KARŞILIĞINI BULURSUNUZ: (BND Başkanı Bruno Kahl'ın '15 Temmuz'u FETÖ yapmadı' açıklaması) Almanya'nın istihbarat başkanı açıklama yapıyor. Diyor ki 'Bu olayların arkasında biz terör örgütü olarak FETÖ'yü görmedik' diyor. Şunlara bak ya. Sen ne anlarsın FETÖ'nün terör örgütü olup olmadığından. Bunu önce muhatabına sor. MİT ile görüş. Sen kimsin? Haddini bil. Bu ne demektir biliyor musunuz? Almanya'nın en üst düzeyinde olanı diyor ki, 'Ben söylemiyorum, sen söyle'. Bu, bu demektir. Ama Araplar'ın bir sözü var; 'Men dakka dukka' diye. Kime kötülük yaparsanız, karşılığını bulursunuz..
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de halka hitap etti. BND Başkanı Kahl’ın FETÖ’yü aklayan skandal sözlerine tepki gösterdi: Şunlara bak yahu. Sen ne anlarsın FETÖ’nün terör örgütü olup olmadığından. Sen kimsin, haddini bil... .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 'de toplu açılış törenine katıldı. Teröre kucak açıp, Türk bakanları konuşturmayan Avrupa'ya sert mesajlar gönderen Erdoğan, özetle şu açıklamaları yaptı:

ESKİ Mİ YENİ Mİ?: Türkiye, 16 Nisan'da tarihi bir tercihte bulunacak. Ülkemizin yeni yönetim sistemine geçip geçmeyeceğinin tercihini yapacağız. Şimdi soruyorum eski mi yeni mi?

İDAMI ONAYLARIM: 16 Nisan bunun kırılma noktasıdır. 16 Nisan'dan sonra Parlamentomuz idam ile ilgili kararı olumlu verir bana gelirse ben bunu onaylarım. Avrupa Birliği ne der, beni enterese etmez. Biz George'a, Hans'a bakmayız. Biz Ahmet'e, Mehmet'e, Ayşe'ye, Fatma'ya bakarız.

KİŞİ SEVDİKLERİYLE BERABERDİR: Kimler 'Hayır' diyor bu önemli. Kandil'deki PKK terör örgütünün başındaki 'Hayır' diyor. İmralı'daki 'Hayır' diyor. Pensilvanya'daki FETÖ'cü 'Hayır' diyor. Şimdi 'Hayır' diyenlerin 'Ben hayır derken acaba kimlerle beraberim' diye düşünmesi lazım. Kişi sevdikleriyle beraberdir.

HESABINI VERECEKSİNİZ(Daily Sabah'ın Avrupa Parlamentosu'na girmesinin yasaklanması) Hani sizde basın özgürlüğü vardı. Niye yasakladınız? Hesabını vereceksiniz. Size rahat olmayacak. Niye olmayacak? Siz Erdoğan'a 'diktatör' dediğiniz sürece bilesiniz ki Erdoğan da sizlere faşist de diyecek, nazi de. Niye mi söyleyeyim. Bizim Avrupa'daki mabetlerimizin duvarlarına bunlar gamalı haç yapıyor mu? Ey devlet sen neredesin? Niye bu gamalı haçların yapılmasına müsaade ediyorsun?

KARŞILIĞINI BULURSUNUZ: (BND Başkanı Bruno Kahl'ın '15 Temmuz'u FETÖ yapmadı' açıklaması) Almanya'nın istihbarat başkanı açıklama yapıyor. Diyor ki 'Bu olayların arkasında biz terör örgütü olarak FETÖ'yü görmedik' diyor. Şunlara bak ya. Sen ne anlarsın FETÖ'nün terör örgütü olup olmadığından. Bunu önce muhatabına sor. MİT ile görüş. Sen kimsin? Haddini bil. Bu ne demektir biliyor musunuz? Almanya'nın en üst düzeyinde olanı diyor ki, 'Ben söylemiyorum, sen söyle'. Bu, bu demektir. Ama Araplar'ın bir sözü var; 'Men dakka dukka' diye. Kime kötülük yaparsanız, karşılığını bulursunuz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.