“Hafriyatları Kimler Döküyor?”

15.11.2018 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Hafriyatları Kimler Döküyor?”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Muallimköy Mahallesi’ne kimliği belirsiz kişilerce hafriyat döküldüğünü söyleyerek, “Gecede 3-4 bin kamyon gelerek Gebze Muallimköy Mahallesi’ndeki derelere hafriyat atıklarını bırakıyor.” dedi.

Yerel ve genel gündeme dair gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya değerlendirmelerde bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Biz önce ülkem ve milletim diyerek karşılık beklemeden bu ülke için bedel ödedik ödemeye de devam ederiz. Biz kendi gündemimizi kendimiz belirleriz. Milletimize genel seçimlerde taahhütlerimiz vardı. Cezaevlerinde bir defaya mahsus şartlı salıverme için bir kanun teklifi verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar sözümüz vardı. Bu mağduriyeti bir defaya mahsus kabul edilmesini istedik.  Bunun karşısında altı boş sözlerle emeklilikte yaşa takılanları ciddiye almadılar. Bu mesele bizim kırmızı çizgimizdi. Son olarak yakın zamanda ortaya çıkan ‘Andımız’ tartışmaları bardağı taşıran son damlaydı. ‘Türküm, doğruyum, çalışkanım’ demek size ne rahatsızlık verdi? Yaşanan gelişmelerin ardından yerel seçimlere yalnız girme kararı Genel Başkanımız tarafından alındı.” diye konuştu. ALLAH GEBZELİLERE SABIR VERSİN Genel gündem değerlendirmesinin ardından yerel gündeme değinerek Gebze-Darıca Metrosu’nun inşaatının başlangıç yerinin yanlış olduğunu söyleyen Başkan Taşdemir, “Metro ihalesi bu zamana kadar geç kalınmış bir işti. Daha çok metrodan ziyade, daha kolay bir ulaşım olan raylı sisteme geçilmeliydi. Metroya başlandı ama bize göre metronun başlangıç yeri de yanlıştı. Metro, sıfır noktası olan Darıca’dan ya da son nokta olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nden başlamalıydı. Gebze’nin ortasından başlayarak buradan Darıca’ya doğru gitmenin bir anlamı yok. Gebzelilerin tek soluk alacağı yer olan Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanları da kapatılarak vatandaşın soluk alması engellendi. 1560 gün sürecek olan çalışma boyunca vatandaşlar büyük zorluk çekecek. 5 yıl boyunca Allah Gebzelilere sabır versin.” açıklamasında bulundu. BELEDİYE BİNASI YOK Gebze’de hükümet binasının çok eski olduğunu da belirten MHP’li Taşdemir, “Gebze’de bir hükümet binası yok. 300 bin nüfusluk Gebze, 1960 yılında Hükümet Konağı ile Gebzelilere hizmet ediyor. Gebze’nin kendine ait bir belediye binası bile yok. 1993 yılında temeli atılan Kültür Bakanlığı’na ait olan binada Gebzeliler hizmet görüyor.  Muallimköy’de bulunan dereler hafriyat atıkları ile dolduruluyor. Gecede 3-4 bin kamyon gelerek buraları doldurmaya devam ediyorlar. Allah isteseydi her yeri dümdüz ova yapardı. Ama jeopolitik dengeleri sağlayarak dağlı ovalı yaratmış. Muallimköy Mahallesi’nin hafriyat atıklarıyla doldurulması engellenmelidir.” dedi. KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Muallimköy Mahallesi’ne kimliği belirsiz kişilerce hafriyat döküldüğünü söyleyerek, “Gecede 3-4 bin kamyon gelerek Gebze Muallimköy Mahallesi’ndeki derelere hafriyat atıklarını bırakıyor.” dedi.

Yerel ve genel gündeme dair gazetemiz muhabiri Kübra Akabalı’ya değerlendirmelerde bulunan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “Biz önce ülkem ve milletim diyerek karşılık beklemeden bu ülke için bedel ödedik ödemeye de devam ederiz. Biz kendi gündemimizi kendimiz belirleriz. Milletimize genel seçimlerde taahhütlerimiz vardı. Cezaevlerinde bir defaya mahsus şartlı salıverme için bir kanun teklifi verdi. Emeklilikte yaşa takılanlar sözümüz vardı. Bu mağduriyeti bir defaya mahsus kabul edilmesini istedik.  Bunun karşısında altı boş sözlerle emeklilikte yaşa takılanları ciddiye almadılar. Bu mesele bizim kırmızı çizgimizdi. Son olarak yakın zamanda ortaya çıkan ‘Andımız’ tartışmaları bardağı taşıran son damlaydı. ‘Türküm, doğruyum, çalışkanım’ demek size ne rahatsızlık verdi? Yaşanan gelişmelerin ardından yerel seçimlere yalnız girme kararı Genel Başkanımız tarafından alındı.” diye konuştu.

ALLAH GEBZELİLERE SABIR VERSİN

Genel gündem değerlendirmesinin ardından yerel gündeme değinerek Gebze-Darıca Metrosu’nun inşaatının başlangıç yerinin yanlış olduğunu söyleyen Başkan Taşdemir, “Metro ihalesi bu zamana kadar geç kalınmış bir işti. Daha çok metrodan ziyade, daha kolay bir ulaşım olan raylı sisteme geçilmeliydi. Metroya başlandı ama bize göre metronun başlangıç yeri de yanlıştı. Metro, sıfır noktası olan Darıca’dan ya da son nokta olan Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nden başlamalıydı. Gebze’nin ortasından başlayarak buradan Darıca’ya doğru gitmenin bir anlamı yok. Gebzelilerin tek soluk alacağı yer olan Gebze Kent Meydanı ve Cumhuriyet Meydanları da kapatılarak vatandaşın soluk alması engellendi. 1560 gün sürecek olan çalışma boyunca vatandaşlar büyük zorluk çekecek. 5 yıl boyunca Allah Gebzelilere sabır versin.” açıklamasında bulundu.

BELEDİYE BİNASI YOK

Gebze’de hükümet binasının çok eski olduğunu da belirten MHP’li Taşdemir, “Gebze’de bir hükümet binası yok. 300 bin nüfusluk Gebze, 1960 yılında Hükümet Konağı ile Gebzelilere hizmet ediyor. Gebze’nin kendine ait bir belediye binası bile yok. 1993 yılında temeli atılan Kültür Bakanlığı’na ait olan binada Gebzeliler hizmet görüyor.  Muallimköy’de bulunan dereler hafriyat atıkları ile dolduruluyor. Gecede 3-4 bin kamyon gelerek buraları doldurmaya devam ediyorlar. Allah isteseydi her yeri dümdüz ova yapardı. Ama jeopolitik dengeleri sağlayarak dağlı ovalı yaratmış. Muallimköy Mahallesi’nin hafriyat atıklarıyla doldurulması engellenmelidir.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.