Hafta sonu 3 günlük tatil planı yapanlar dikkat

Kocaeli 16.05.2017 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hafta sonu 3 günlük tatil planı yapanlar dikkat

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre bölgemiz yarından itibaren yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar da hissedilir oranda düşecek. YARIN GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre bölgemizde hava bugün parçalı bulutlu. Yarın, gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri de hava yağmurlu olacak. Bugün 24 derece beklenen gündüz sıcaklığı, cuma günü 20 dereceye düşecek. Gece sıcaklıkları 10-13 derece.   

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre bölgemiz yarından itibaren yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Sıcaklıklar da hissedilir oranda düşecek.

YARIN GÖKGÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre bölgemizde hava bugün parçalı bulutlu. Yarın, gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.  Perşembe, cuma ve cumartesi günleri de hava yağmurlu olacak. Bugün 24 derece beklenen gündüz sıcaklığı, cuma günü 20 dereceye düşecek. Gece sıcaklıkları 10-13 derece. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.