19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hakemi Hesaba Katmamıştık!

Spor 17.10.2018 - 19:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hakemi Hesaba Katmamıştık!

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden mor beyazlı temsilcimiz Nazilli Belediyespor karşısında öne geçtiği karşılaşmada hakemin iki kritik kararı sonrasında kalesinde gördüğü gollerle mağlup oldu.. Hafta içi mesaisinde Gebze Stadı'nda Gebzespor'un konuğu olan Nazilli Belediyespor, maçın hakemi Burak Kaplan ve yardımcılarının verdiği ve vermediği kararlar sonrasında geriye düştüğü maçı kazandı. Gebze Alaettin Kurt Stadı'nda oynanan maçta Gebzespor, 15'te İslam Altunkan'ın golüyle öne geçti. İlk devreye mağlup girmek istemeyen Nazilli Belediyespor, 42'de Aykut Sarıdoğan'ın uzaklardan vurduğu şutla golü buldu ve devreye 1-1'lik eşitlikle girdi. Bu gol öncesinde temsilcimiz faul beklentisi ile oyundan düşünce Aykut boş kaldığı noktadan kaleye topu gönderdi.  Maç bu şekilde bitecek derken yine sol kanatta gelişen bir pozisyonda hakem Nazilli Belediyespor oyuncusunu yaptığı faul sonrası kırmızı kartla ihraç edecek derken şok bir kararla oyunu devam ettirdi. Bu pozisyonun devamında Nazilli Belediyespor Sergen Piçinciol ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Nazilli Belediyespor sezonun ilk deplasman galibiyetini alırken Gebzespor da ilk iç saha mağlubiyetini aldı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden mor beyazlı temsilcimiz Nazilli Belediyespor karşısında öne geçtiği karşılaşmada hakemin iki kritik kararı sonrasında kalesinde gördüğü gollerle mağlup oldu.. Hafta içi mesaisinde Gebze Stadı'nda Gebzespor'un konuğu olan Nazilli Belediyespor, maçın hakemi Burak Kaplan ve yardımcılarının verdiği ve vermediği kararlar sonrasında geriye düştüğü maçı kazandı.

Gebze Alaettin Kurt Stadı'nda oynanan maçta Gebzespor, 15'te İslam Altunkan'ın golüyle öne geçti. İlk devreye mağlup girmek istemeyen Nazilli Belediyespor, 42'de Aykut Sarıdoğan'ın uzaklardan vurduğu şutla golü buldu ve devreye 1-1'lik eşitlikle girdi. Bu gol öncesinde temsilcimiz faul beklentisi ile oyundan düşünce Aykut boş kaldığı noktadan kaleye topu gönderdi.  Maç bu şekilde bitecek derken yine sol kanatta gelişen bir pozisyonda hakem Nazilli Belediyespor oyuncusunu yaptığı faul sonrası kırmızı kartla ihraç edecek derken şok bir kararla oyunu devam ettirdi. Bu pozisyonun devamında Nazilli Belediyespor Sergen Piçinciol ile 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca Nazilli Belediyespor sezonun ilk deplasman galibiyetini alırken Gebzespor da ilk iç saha mağlubiyetini aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.