Hakim ve savcılarda değişiklik!

Gebze 13.10.2017 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hakim ve savcılarda değişiklik!

İşte Gebze'ye gelenler ve gidenler

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 267’si adli yargı hakim ve savcısı 20’si idari yargı hakimi olmak üzere 287 yargı mensubunun görev yerini değiştirdi. Kararla; Kocaeli'ye 2 kişi geldi, 3 kişi ise ilimizden farklı illere atandı. 1 hakimin il içinde ataması yapıldı. Kocaeli'ye gelenler: Adalet Bakanlığı Tetkik Hâkimi  Cengiz Sarı Kocaeli Hâkimliği Tekirdağ İdare Mah. Üyesi Eser Tambaş Kocaeli Vergi Mah.Üyeliği'ne  atandı. Gebze Hâkimi Selahattin Silah ise il içinde kalarak Kocaeli Ağır Ceza Mah. Başkanlığı'na atandı. Kocaeli'den gidenler: Gebze C.Savcısı Onur Oğuzer İstanbul Anadolu C.Başsavcı Vekilliği'ne Gebze Ağır Ceza Mah. Başkanı Şamil KOÇ Ankara Ağır Ceza Mah. Başkanlığı  Gebze Hâkimi Okay KOÇ Ankara Hâkimliği'ne atandı.
İşte Gebze'ye gelenler ve gidenler

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 267’si adli yargı hakim ve savcısı 20’si idari yargı hakimi olmak üzere 287 yargı mensubunun görev yerini değiştirdi. Kararla; Kocaeli'ye 2 kişi geldi, 3 kişi ise ilimizden farklı illere atandı. 1 hakimin il içinde ataması yapıldı.

Kocaeli'ye gelenler:

Adalet Bakanlığı Tetkik Hâkimi  Cengiz Sarı Kocaeli Hâkimliği

Tekirdağ İdare Mah. Üyesi Eser Tambaş Kocaeli Vergi Mah.Üyeliği'ne  atandı.

Gebze Hâkimi Selahattin Silah ise il içinde kalarak Kocaeli Ağır Ceza Mah. Başkanlığı'na atandı.

Kocaeli'den gidenler:

Gebze C.Savcısı Onur Oğuzer İstanbul Anadolu C.Başsavcı Vekilliği'ne

Gebze Ağır Ceza Mah. Başkanı Şamil KOÇ Ankara Ağır Ceza Mah. Başkanlığı 

Gebze Hâkimi Okay KOÇ Ankara Hâkimliği'ne atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.