19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hakkari ve Şırnak'ta PKK'lıları şoka uğrattılar

02.10.2016 - 17:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hakkari ve Şırnak'ta PKK'lıları şoka uğrattılar

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde DE terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 9 terörist ve 2 bomba yüklü araç etkisiz hale getirildi.

TSK’ya bağlı birlikler tarafından Şırnak’ta yapılan arama tarama faaliyetleri esnasında çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Faraşin operasyon bölgesi batısındaki İncenel Dağı’nda uyku tulumu içinde uyuyan iki terörist silahlı İHA Bayraktar ile vurulurken, teröristlerden birisi bulunduğu yerde etkisiz hale getirildi, diğeri ise yaralı bir şekilde mağara içine sürünerek girdi. Aynı bölgeye 300 metre mesafede saat 12.00 sıralarında 5 kişilik bir terörist grup daha tespit edildi. Görüntüleri alınan teröristler silahlı İHA Bayraktar ile ateş altına alınarak imha edildi. Faraşin bölgesinde son 24 saat içinde 8 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu. Öte yandan Hakkari'nin Çukurca ilçesi yakınlarındaki Han Tepe  mevkisinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bu operasyonla birlikte 4 Ağustos’tan bu yana Hakkari’de yapılan operasyonlarda toplamda 338 terörist etkisiz hale getirildi.   Faraşin operasyon bölgesinde tespit edilen 5 kişilik terörist grubu silahlı İHA Bayraktar ile etkisiz hale getirildi. Bugün sabah saatlerinde Faraşin operasyon bölgesinin batısında bulunan İncenel Dağı’nda uyku tulumu içinde uyuyan iki teröristin tespit edilerek silahlı İHA Bayraktar ile ateş altına alınması sonucu 1 terörist etkisiz hale getirilmiş, diğer terörist ise yaralı halde sürünerek mağaraya sığınmıştı.   ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 8'E YÜKSELDİ Aynı bölgeye 300 metre mesafede saat 12.00 sıralarında 5 kişilik bir terörist grup daha tespit edildi. Görüntüleri alınan teröristler silahlı İHA Bayraktar ile ateş altına alınarak imha edildi. Faraşin bölgesinde son 24 saat içinde 8 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu.
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde DE terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 9 terörist ve 2 bomba yüklü araç etkisiz hale getirildi.

TSK’ya bağlı birlikler tarafından Şırnak’ta yapılan arama tarama faaliyetleri esnasında çıkan çatışmada 2 terörist etkisiz hale getirildi. Faraşin operasyon bölgesi batısındaki İncenel Dağı’nda uyku tulumu içinde uyuyan iki terörist silahlı İHA Bayraktar ile vurulurken, teröristlerden birisi bulunduğu yerde etkisiz hale getirildi, diğeri ise yaralı bir şekilde mağara içine sürünerek girdi. Aynı bölgeye 300 metre mesafede saat 12.00 sıralarında 5 kişilik bir terörist grup daha tespit edildi. Görüntüleri alınan teröristler silahlı İHA Bayraktar ile ateş altına alınarak imha edildi. Faraşin bölgesinde son 24 saat içinde 8 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu.

Öte yandan Hakkari'nin Çukurca ilçesi yakınlarındaki Han Tepe  mevkisinde 4 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bu operasyonla birlikte 4 Ağustos’tan bu yana Hakkari’de yapılan operasyonlarda toplamda 338 terörist etkisiz hale getirildi.

 

Faraşin operasyon bölgesinde tespit edilen 5 kişilik terörist grubu silahlı İHA Bayraktar ile etkisiz hale getirildi.

Bugün sabah saatlerinde Faraşin operasyon bölgesinin batısında bulunan İncenel Dağı’nda uyku tulumu içinde uyuyan iki teröristin tespit edilerek silahlı İHA Bayraktar ile ateş altına alınması sonucu 1 terörist etkisiz hale getirilmiş, diğer terörist ise yaralı halde sürünerek mağaraya sığınmıştı.

 

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 8'E YÜKSELDİ

Aynı bölgeye 300 metre mesafede saat 12.00 sıralarında 5 kişilik bir terörist grup daha tespit edildi. Görüntüleri alınan teröristler silahlı İHA Bayraktar ile ateş altına alınarak imha edildi. Faraşin bölgesinde son 24 saat içinde 8 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.