“Hakları koruyacağız”

Siyaset 10.08.2020 - 16:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hakları koruyacağız”

CHP MECLİS ÜYELERİ ÖNERGE VERDİ

CHP Darıca Meclis üyesi Selim Özcan, CHP Darıca Grubu adına KHK kapsamında çalışanların sosyal hakları konusunda önerge verirken bir diğer meclis üyesi Tuncer Saltaş da “Söz verdik hakları koruyacağız” dedi. CHP Darıca Meclis üyesi Tuncer Saltaş, CHP Darıca Meclis üyeleri olarak vatandaşa söz verdiklerini ve bu kapsamda çalıştıklarını kaydederek “Biz seçim dönemi çalışma arkadaşlarımıza söz verdik her zaman haklarını koruyup kollayacağız diye. CHP meclis üyeleri olarak KHK kapsamında çalışanların sosyal hakları konusunda ve maaşları düzenlenmesi konusunda önerge verdik” şeklinde konuştu. Saltaş verdikleri bu önergenin takipçisi olacaklarını kaydetti. CHP DARICA’DAN KHK ÖNERGESİ CHP tarafından meclise verilen önergede “696 sayılı KHK’nın toplu iş sözleşmesi hakkına yönelik getirmiş olduğu sınırlamalar 30 Haziran 2020’de sona ermiştir. İlgi yasa hükümleri gereği 1 Temmuz itibariyle belediye şirketlerinde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmeleri hangi aşamada? Yasadaki düzenlenmeye uygun olarak belediye şirketlerinde bulunan ve genel işler işkolunda bildirilmemiş tüm farklı işkollarındaki işçilerin işkollarının 1Temmuz tarihi itibariyle belediye hizmetlerinde “genel işler iş” kolunda göstermeyi düşünüyor musunuz?”
CHP MECLİS ÜYELERİ ÖNERGE VERDİ

CHP Darıca Meclis üyesi Selim Özcan, CHP Darıca Grubu adına KHK kapsamında çalışanların sosyal hakları konusunda önerge verirken bir diğer meclis üyesi Tuncer Saltaş da “Söz verdik hakları koruyacağız” dedi.

CHP Darıca Meclis üyesi Tuncer Saltaş, CHP Darıca Meclis üyeleri olarak vatandaşa söz verdiklerini ve bu kapsamda çalıştıklarını kaydederek “Biz seçim dönemi çalışma arkadaşlarımıza söz verdik her zaman haklarını koruyup kollayacağız diye. CHP meclis üyeleri olarak KHK kapsamında çalışanların sosyal hakları konusunda ve maaşları düzenlenmesi konusunda önerge verdik” şeklinde konuştu. Saltaş verdikleri bu önergenin takipçisi olacaklarını kaydetti.

CHP DARICA’DAN KHK ÖNERGESİ

CHP tarafından meclise verilen önergede “696 sayılı KHK’nın toplu iş sözleşmesi hakkına yönelik getirmiş olduğu sınırlamalar 30 Haziran 2020’de sona ermiştir. İlgi yasa hükümleri gereği 1 Temmuz itibariyle belediye şirketlerinde çalışan işçilerin toplu iş sözleşmeleri hangi aşamada? Yasadaki düzenlenmeye uygun olarak belediye şirketlerinde bulunan ve genel işler işkolunda bildirilmemiş tüm farklı işkollarındaki işçilerin işkollarının 1Temmuz tarihi itibariyle belediye hizmetlerinde “genel işler iş” kolunda göstermeyi düşünüyor musunuz?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.