GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Haliç’in çamuru Dilovası’ndan temizlenecek!

Dilovası 20.10.2019 - 16:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Haliç’in çamuru Dilovası’ndan temizlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı Dilovası’na gelerek incelemelerde bulundu.

İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı şirket yöneticileri ile birlikte ‘Haliç Dip Çamuru Susuzlaştırma Tesisi’nin ekipmanlarını yapan Ketmak Makina'nın Dilovası OSB'deki tesisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İstanbul'da Haliç'in zeminindeki çamur tabakanın temizlenerek tahliye edilmesi amacıyla kurulan tesisin ekipmanlarını yapan Ketmak Makine ziyaretinde konuşan İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı, “Haliç'in temizliği için hayati önem taşıyan dibindeki birikmiş çamurların temizlenmesi amacıyla kurulan tesisimizin ekipman ihtiyacını karşılayan Ketmak Makine’yi ziyaret ettik. DÜZENLİ OLARAK Kurulacak olan tesisimiz ile Kağıthane ve Alibeyköy derelerinden gelen kum ve çamurun Haliç'te birikmesi sonucu oluşan koku, suyun oksijeninin tükenmesi gibi sorunların çözülecek. Tesiste suyundan arındırılacak çamur, kuru halde kamyonlar vasıtasıyla taş ocaklarına ve hafriyat bölgelerine götürülecek. Haliç’imizin çamuru kurulacak olan tesisle düzenli olarak temizlenecek” dedi. KÜBRA AKABALI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı Dilovası’na gelerek incelemelerde bulundu.

İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı şirket yöneticileri ile birlikte ‘Haliç Dip Çamuru Susuzlaştırma Tesisi’nin ekipmanlarını yapan Ketmak Makina'nın Dilovası OSB'deki tesisini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İstanbul'da Haliç'in zeminindeki çamur tabakanın temizlenerek tahliye edilmesi amacıyla kurulan tesisin ekipmanlarını yapan Ketmak Makine ziyaretinde konuşan İSTAÇ Genel Müdürü Mustafa Canlı, “Haliç'in temizliği için hayati önem taşıyan dibindeki birikmiş çamurların temizlenmesi amacıyla kurulan tesisimizin ekipman ihtiyacını karşılayan Ketmak Makine’yi ziyaret ettik.

DÜZENLİ OLARAK

Kurulacak olan tesisimiz ile Kağıthane ve Alibeyköy derelerinden gelen kum ve çamurun Haliç'te birikmesi sonucu oluşan koku, suyun oksijeninin tükenmesi gibi sorunların çözülecek. Tesiste suyundan arındırılacak çamur, kuru halde kamyonlar vasıtasıyla taş ocaklarına ve hafriyat bölgelerine götürülecek. Haliç’imizin çamuru kurulacak olan tesisle düzenli olarak temizlenecek” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.