Halk Toplantıları Devam Ediyor

Çayırova 24.02.2018 - 16:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Halk Toplantıları Devam Ediyor

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında yapılan halk ve güvenlik toplantısı bu ay Çayırova İnönü Mahallesi’nde yapıldı.

Ahmet Yesevi İlkokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya;  Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayıova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile Kirazpınar Mahallesi sakinleri katıldı. Toplantıda konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Her ay bir mahallemizde toplantı yapıyoruz. SORUNLAR GİDERİLECEK Mahallelerimizi ilgilendiren eğitim, sağlık, güvenlik, gıda gibi konularda kamu kurum ve kuruluşlarımızın muhasebesini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşarak iletişim eksikliği ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlar söz konusu ise bu sorunlar giderilecek. Sizlerin sıkıntılarını paylaşıp, görüşüp en aza indireceğiz.” dedi. Kaymakam Gözen, vatandaşla buluşma toplantılarının her ay farklı bölgede devam ettirileceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.      
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen başkanlığında yapılan halk ve güvenlik toplantısı bu ay Çayırova İnönü Mahallesi’nde yapıldı.

Ahmet Yesevi İlkokulu’nda gerçekleştirilen toplantıya;  Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayıova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ile Kirazpınar Mahallesi sakinleri katıldı. Toplantıda konuşan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, “Her ay bir mahallemizde toplantı yapıyoruz.

SORUNLAR GİDERİLECEK

Mahallelerimizi ilgilendiren eğitim, sağlık, güvenlik, gıda gibi konularda kamu kurum ve kuruluşlarımızın muhasebesini yapıyoruz. Vatandaşlarımızla buluşarak iletişim eksikliği ve yanlış anlaşılmalar gibi durumlar söz konusu ise bu sorunlar giderilecek. Sizlerin sıkıntılarını paylaşıp, görüşüp en aza indireceğiz.” dedi. Kaymakam Gözen, vatandaşla buluşma toplantılarının her ay farklı bölgede devam ettirileceğini belirterek katılımcılara teşekkür etti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.