19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

HALKIN İRADESİNE DARBEYE HAYIR!

Kocaeli 22.07.2016 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HALKIN İRADESİNE DARBEYE HAYIR!

Türkiye Caferileri Vakfı 15 Temmuz gecesi gerçekleşen, halkın iradesine, milli birlik ve beraberliğe, demokrasiye ve kardeşliğimize yapılan darbeyi şiddetle ve nefretle lanetliyoruz diyerek basın açıklamasında bulundu.

Özellikle bu vatanı ve milleti korumak üzere silahlandırılan, bu görevi namusu ve şerefi gibi korumaya and içen silahlı kuvvetlerimizin şanlı üniformasını kendilerine kılıf eden, asker görünümlü teröristlerin, halkı korumak için alınan silah ve teçhizatı halkın üzerine kullanmaları bizleri derinden yaralamıştır. Bizler bu menfur saldırı ile yıpratılmak istenen, kutsal saydığımız, peygamber ocağı dediğimiz, şanlı vazifesi başında onuru ile milletini ve vatanını korumaya gayret eden silahlı kuvvetlerimizin zarar görmesine de müsaade etmeyeceğiz. Bu asker de bizim polis de bizim. Ama bunların içine sızmış olan koyun postundaki kurtları da ayırt edilmesi zorunluluğuna inanmaktayız. Demokrasi karşıtı, halkın iradesini ayaklar altına alan bu kalkışmaya göğsünü siper eden, canı pahasına tankların ve silahların önünde duran, geceleri uykuyu kendine haram kılarak demokrasi nöbetine duran, tarihe yeni bir destan yazan, yaşlısı genci, kadını erkeği tüm vatan sever şanlı milletimizi kutluyor, saygı ile yad ediyoruz. Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize yüce yaratıcıdan rahmet, geride kalan acılı ama onurlu ailelerine ve milletimize sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bu kalkışma bizlerin arasına nifak tohumları ekmemiş tam aksine, hiçbir siyasi düşünce, etnik gurup, inanış veya ırk ayrımı yapmaksızın, bir ve beraber oluşumuzu, kardeşlik ve onurumuzu pekiştirmiş ve bizleri daha büyük Türkiye, daha güçlü Türkiye yapmıştır. Karanlık fikirler ve dış güçler bu manzarayı görüp hadlerini bilmişlerdir inşallah. Tüm yüce milletimize bu onurlu duruşlarından dolayı ve kendi gelecekleri ve vatanlarına, demokrasiye sahip çıktıkları için tekrar minnet ile şükranlarımızı sunarız. Türkiye Caferileri Vakfı Yönetim Kurulu  
Türkiye Caferileri Vakfı 15 Temmuz gecesi gerçekleşen, halkın iradesine, milli birlik ve beraberliğe, demokrasiye ve kardeşliğimize yapılan darbeyi şiddetle ve nefretle lanetliyoruz diyerek basın açıklamasında bulundu.

Özellikle bu vatanı ve milleti korumak üzere silahlandırılan, bu görevi namusu ve şerefi gibi korumaya and içen silahlı kuvvetlerimizin şanlı üniformasını kendilerine kılıf eden, asker görünümlü teröristlerin, halkı korumak için alınan silah ve teçhizatı halkın üzerine kullanmaları bizleri derinden yaralamıştır.

Bizler bu menfur saldırı ile yıpratılmak istenen, kutsal saydığımız, peygamber ocağı dediğimiz, şanlı vazifesi başında onuru ile milletini ve vatanını korumaya gayret eden silahlı kuvvetlerimizin zarar görmesine de müsaade etmeyeceğiz. Bu asker de bizim polis de bizim. Ama bunların içine sızmış olan koyun postundaki kurtları da ayırt edilmesi zorunluluğuna inanmaktayız.

Demokrasi karşıtı, halkın iradesini ayaklar altına alan bu kalkışmaya göğsünü siper eden, canı pahasına tankların ve silahların önünde duran, geceleri uykuyu kendine haram kılarak demokrasi nöbetine duran, tarihe yeni bir destan yazan, yaşlısı genci, kadını erkeği tüm vatan sever şanlı milletimizi kutluyor, saygı ile yad ediyoruz.

Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize yüce yaratıcıdan rahmet, geride kalan acılı ama onurlu ailelerine ve milletimize sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Bu kalkışma bizlerin arasına nifak tohumları ekmemiş tam aksine, hiçbir siyasi düşünce, etnik gurup, inanış veya ırk ayrımı yapmaksızın, bir ve beraber oluşumuzu, kardeşlik ve onurumuzu pekiştirmiş ve bizleri daha büyük Türkiye, daha güçlü Türkiye yapmıştır.

Karanlık fikirler ve dış güçler bu manzarayı görüp hadlerini bilmişlerdir inşallah.

Tüm yüce milletimize bu onurlu duruşlarından dolayı ve kendi gelecekleri ve vatanlarına, demokrasiye sahip çıktıkları için tekrar minnet ile şükranlarımızı sunarız.

Türkiye Caferileri Vakfı Yönetim Kurulu  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.