Hamza erkekliğe ilk adımını attı

Çayırova 25.09.2017 - 08:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hamza erkekliğe ilk adımını attı

Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan oğlu Hamza için Eskjihisar Kafe&Restaurant’ta bir sünnet düğünü yaptı. Düzenlenen sünnet törenine Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Yönetimi, Çayırova Ak Parti İlçe Başkan Adayı Ali Osman Gür, Çayırova ve Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir’ın yanısıra bölgemizin önde gelen iş, siyaset ve spor dünyasının isimleri katıldı. Gebze Belediyesi Mehtaran Ekibi eşliğinde davaetlilere selam veren Hamza Gürkan için düzenlenen düğün töreninde anne Seher Gürkan ve baba Cengiz Gürkan gururlu, mutlu bir gece yaşadılar. Erkekliğe ilk adımını atan Hamza’ya törene katılan davetliler tarafından hediyeler verilirken Gürkan Ailesinin mutluluğu gecenin ilerleyen saatlerimne kadar davetliler tarafından paylaşıldı.

Çayırova Belediyesi Özel Kalem Müdürü Cengiz Gürkan oğlu Hamza için Eskjihisar Kafe&Restaurant’ta bir sünnet düğünü yaptı.

Düzenlenen sünnet törenine Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi, Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Yönetimi, Çayırova Ak Parti İlçe Başkan Adayı Ali Osman Gür, Çayırova ve Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir’ın yanısıra bölgemizin önde gelen iş, siyaset ve spor dünyasının isimleri katıldı. Gebze Belediyesi Mehtaran Ekibi eşliğinde davaetlilere selam veren Hamza Gürkan için düzenlenen düğün töreninde anne Seher Gürkan ve baba Cengiz Gürkan gururlu, mutlu bir gece yaşadılar. Erkekliğe ilk adımını atan Hamza’ya törene katılan davetliler tarafından hediyeler verilirken Gürkan Ailesinin mutluluğu gecenin ilerleyen saatlerimne kadar davetliler tarafından paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.