Hande Yener takıntılı Gebzeli hayranını yakalattı

Gebze 06.02.2016 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Hande Yener takıntılı Gebzeli hayranını yakalattı

Hande Yener'e twitter'den "Aşkım, canım, evine geliyorum" gibi mesajlar yazan Recep G., sanatçının evinin önünde yakalandı.

Gebze’de yaşayan 36 yaşındaki Recep G., Twitter’da takip ettiği şarkıcıya 1 Şubat’tan itibaren, “Handem, ebedi aşkım”, “Sevgilim, en değerlim” gibi tweet’ler attı. Bardağı taşıran son damla ise şahsın, "Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak Cihangir’deyim" tweet’i oldu. YENER ŞİKAYETÇİ OLDU Yener ve yardımcısı mesajlar üzerine polise giderek şikâyetçi oldu. Tweet’lerin atıldığı gecenin sabahında otobüsle yola koyulan Recep G, “Cihangir’e geliyorum yoldayım”, ardından “Cihangir’deyim”, akşam saatlerinde de “Evine geliyorum” tweet’lerini attı. Polis, şahsı Yener’in evinin karşısında kıskıvrak yakaladı. Twitter'da Yener’in sevgilisi Ozan Öğüt’e de hakaretler yağdırdığı görülen Recep G., gözaltına alındı ve emniyete götürüldü. YARALAMA SUÇUNDAN ARANIYORDU Recep G.’nin “Basit yaralama” ve “Konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından arandığı ortaya çıktı.
Hande Yener'e twitter'den "Aşkım, canım, evine geliyorum" gibi mesajlar yazan Recep G., sanatçının evinin önünde yakalandı.

Gebze’de yaşayan 36 yaşındaki Recep G., Twitter’da takip ettiği şarkıcıya 1 Şubat’tan itibaren, “Handem, ebedi aşkım”, “Sevgilim, en değerlim” gibi tweet’ler attı. Bardağı taşıran son damla ise şahsın, "Bir aksilik olmazsa yarın muhakkak Cihangir’deyim" tweet’i oldu.

YENER ŞİKAYETÇİ OLDU
Yener ve yardımcısı mesajlar üzerine polise giderek şikâyetçi oldu. Tweet’lerin atıldığı gecenin sabahında otobüsle yola koyulan Recep G, “Cihangir’e geliyorum yoldayım”, ardından “Cihangir’deyim”, akşam saatlerinde de “Evine geliyorum” tweet’lerini attı. Polis, şahsı Yener’in evinin karşısında kıskıvrak yakaladı. Twitter'da Yener’in sevgilisi Ozan Öğüt’e de hakaretler yağdırdığı görülen Recep G., gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.

YARALAMA SUÇUNDAN ARANIYORDU
Recep G.’nin “Basit yaralama” ve “Konut dokunulmazlığının ihlali” suçlarından arandığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.