Hangi bakanlar gidici kimler geliyor? Bakanlar Kurulu silbaştan

23.05.2017 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hangi bakanlar gidici kimler geliyor? Bakanlar Kurulu silbaştan

AK Parti'de büyük değişim başladı. Erdoğan partiye dönüşünün ardından kabine revizyonu için düğmeye bastı. Bir hafta içinde bakanlar değişecek. Kulislerde 7-8 bakanın gidici olduğu konuşuluyor.

ANKARA'da gözler Erdoğan'ın partiye dönüşü ile birlikte bakanlar kuruluna çevrildi. Büyük bir revizyon geliyor. Değişecek olan bakanların sayısı 8'i bulacak deniliyor. AK Parti'yi sallayan bomba kulisleri Abdülkadir Selvi aktardı.   Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin yüzde 38'inin değiştiğinin altını çizen Selvi, "Hükümette ise 7-8 bakanın değişeceği söyleniyor" bilgisini verdi. Abdulkadir Selvi'nin "Kaç bakan değişecek" başlığıyla yayımlanan bugünke yazısında şu detayları verdi; ÇARŞAMBA OLMADI CUMA GÜNÜ... AK Parti’de genel başkan yardımcılıklarının kimlerden oluşacağı önemli ama gözler kabine değişikliğine çevrilmiş durumda. Hatta çarşamba günü yeni kabinenin açıklanması beklentisi var. Neden çarşamba günü? Çünkü Başbakan Binali Yıldırım, dün Gürcistan’a gitti, bu akşam dönüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğanise çarşamba akşamı Brüksel’e hareket edecek. Bu arada kabinenin değişmesi bekleniyor. Ama bir takvim daha var. Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan bu süreci uzatmak istemezse çarşamba ya da cuma günü mümkün. Ama kabine değişikliği haftaya kalabilir. Çünkü çarşamba günü hem MYK belirlenecek hem Başbakan Binali yıldırım, AK Parti grup başkanı seçilecek. KİMLER BAKAN OLACAK KİMLER GİDİCİ? Ankara’da artık kimin kabineye gireceği, kimin kabine dışı kalacağı konuşuluyor. MKYK’nın yüzde 38’i değişti. Hükümette ise 7-8 bakanın değişeceği söyleniyor. İsimler dolaşmıyor değil. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasındaki kabine listesini kimse bilmiyor. Erdoğan kabine değişikliğinde elini daha öncekilere göre daha sıkı tutuyor. Bu demektir ki önemli değişiklikler var.     REK   yazdır" bilgisini verdi. Abdulkadir Selvi'nin "Kaç bakan değişecek" başlığıyla yayımlanan bugünke yazısında şu detayları verdi; ÇARŞAMBA OLMADI CUMA GÜNÜ... AK Parti’de genel başkan yardımcılıklarının kimlerden oluşacağı önemli ama gözler kabine değişikliğine çevrilmiş durumda. Hatta çarşamba günü yeni kabinenin açıklanması beklentisi var. Neden çarşamba günü? Çünkü Başbakan Binali Yıldırım, dün Gürcistan’a gitti, bu akşam dönüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğanise çarşamba akşamı Brüksel’e hareket edecek. Bu arada kabinenin değişmesi bekleniyor. Ama bir takvim daha var. Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan bu süreci uzatmak istemezse çarşamba ya da cuma günü mümkün. Ama kabine değişikliği haftaya kalabilir. Çünkü çarşamba günü hem MYK belirlenecek hem Başbakan Binali yıldırım, AK Parti grup başkanı seçilecek. KİMLER BAKAN OLACAK KİMLER GİDİCİ? Ankara’da artık kimin kabineye gireceği, kimin kabine dışı kalacağı konuşuluyor. MKYK’nın yüzde 38’i değişti. Hükümette ise 7-8 bakanın değişeceği söyleniyor. İsimler dolaşmıyor değil. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasındaki kabine listesini kimse bilmiyor. Erdoğan kabine değişikliğinde elini daha öncekilere göre daha sıkı tutuyor. Bu demektir ki önemli değişiklikler var
AK Parti'de büyük değişim başladı. Erdoğan partiye dönüşünün ardından kabine revizyonu için düğmeye bastı. Bir hafta içinde bakanlar değişecek. Kulislerde 7-8 bakanın gidici olduğu konuşuluyor.

ANKARA'da gözler Erdoğan'ın partiye dönüşü ile birlikte bakanlar kuruluna çevrildi. Büyük bir revizyon geliyor. Değişecek olan bakanların sayısı 8'i bulacak deniliyor. AK Parti'yi sallayan bomba kulisleri Abdülkadir Selvi aktardı.

 

Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin yüzde 38'inin değiştiğinin altını çizen Selvi, "Hükümette ise 7-8 bakanın değişeceği söyleniyor" bilgisini verdi. Abdulkadir Selvi'nin "Kaç bakan değişecek" başlığıyla yayımlanan bugünke yazısında şu detayları verdi;

ÇARŞAMBA OLMADI CUMA GÜNÜ...
AK Parti’de genel başkan yardımcılıklarının kimlerden oluşacağı önemli ama gözler kabine değişikliğine çevrilmiş durumda. Hatta çarşamba günü yeni kabinenin açıklanması beklentisi var. Neden çarşamba günü? Çünkü Başbakan Binali Yıldırım, dün Gürcistan’a gitti, bu akşam dönüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğanise çarşamba akşamı Brüksel’e hareket edecek. Bu arada kabinenin değişmesi bekleniyor. Ama bir takvim daha var. Eğer Cumhurbaşkanı Erdoğan bu süreci uzatmak istemezse çarşamba ya da cuma günü mümkün. Ama kabine değişikliği haftaya kalabilir. Çünkü çarşamba günü hem MYK belirlenecek hem Başbakan Binali yıldırım, AK Parti grup başkanı seçilecek.

KİMLER BAKAN OLACAK KİMLER GİDİCİ?
Ankara’da artık kimin kabineye gireceği, kimin kabine dışı kalacağı konuşuluyor. MKYK’nın yüzde 38’i değişti. Hükümette ise 7-8 bakanın değişeceği söyleniyor. İsimler dolaşmıyor değil. Ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kafasındaki kabine listesini kimse bilmiyor. Erdoğan kabine değişikliğinde elini daha öncekilere göre daha sıkı tutuyor. Bu demektir ki önemli değişiklikler var.  

 
REK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.