“Hastanemizin adının değişmesi için başvuru yaptık”

Darıca 04.12.2020 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

“Hastanemizin adının değişmesi için başvuru yaptık”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Covid-19’dan hayatını kaybeden Acil Servis Uzmanı Dr. Mehmet Karakum’un adının hastaneye verilmesi için gerekli başvuruları yaptıklarını açıkladı. Geçtiğimi gün korona virüsten hayatını kaybeden Acil Servis Uzmanı Dr. Mehmet Karakum tüm sağlık camiasını yasa boğdu. Vefatın ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, hayatını kaybeden doktorun hastaneye verilmesi için gerekli adımları attıklarını dile getirdi. Başhekim Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hastanemizin ismi, Dr. Mehmet Karakum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olsun. Acil servisi Uzmanı Dr. Mehmet Karakum’u dün Covid- 19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. GEREKLİ BAŞVURUYU YAPTIK 2013 yılından beri acil servisimizde hizmet veren, hastanemiz acil hizmetlerinde büyük katkıları olan, her yönüyle örnek bir şahsiyet olan Darıca halkı ve hastanemiz personeli tarafından çok sevilen meslektaşımızın isminin yaşatılması hem ailesi ve hem de bizim üzüntümüz için birazda olsa teselli kaynağı olacaktır. Bu nedenle Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin isminin Dr. Mehmet Karakum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmesi hususunda gerekli başvuruyu yapmış bulunmaktayız. Merhum meslektaşımızın isminin uzun yıllar hizmet verdiği hastanemizde yaşatılması bizi onurlandıracak ve acımızı birazcık da olsa belki hafifletecektir.”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, Covid-19’dan hayatını kaybeden Acil Servis Uzmanı Dr. Mehmet Karakum’un adının hastaneye verilmesi için gerekli başvuruları yaptıklarını açıkladı.

Geçtiğimi gün korona virüsten hayatını kaybeden Acil Servis Uzmanı Dr. Mehmet Karakum tüm sağlık camiasını yasa boğdu. Vefatın ardından Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş, hayatını kaybeden doktorun hastaneye verilmesi için gerekli adımları attıklarını dile getirdi. Başhekim Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hastanemizin ismi, Dr. Mehmet Karakum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olsun. Acil servisi Uzmanı Dr. Mehmet Karakum’u dün Covid- 19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz.

GEREKLİ BAŞVURUYU YAPTIK

2013 yılından beri acil servisimizde hizmet veren, hastanemiz acil hizmetlerinde büyük katkıları olan, her yönüyle örnek bir şahsiyet olan Darıca halkı ve hastanemiz personeli tarafından çok sevilen meslektaşımızın isminin yaşatılması hem ailesi ve hem de bizim üzüntümüz için birazda olsa teselli kaynağı olacaktır. Bu nedenle Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin isminin Dr. Mehmet Karakum Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirilmesi hususunda gerekli başvuruyu yapmış bulunmaktayız. Merhum meslektaşımızın isminin uzun yıllar hizmet verdiği hastanemizde yaşatılması bizi onurlandıracak ve acımızı birazcık da olsa belki hafifletecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.