Hastanenin Yoğun Bakımında Kebap Partisi

14.01.2015 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Hastanenin Yoğun Bakımında Kebap Partisi

Bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı.

Elazığ'da özel bir hastanede hastanın tedavisi bakımından yaşamsal öneme sahip yerlerden biri olan yoğun bakımda, çalışan personelin kebap keyfi büyük tepki çekti. YOĞUN BAKIMDA ZİYAFET Gazeteci Burhan Akdağ'ın paylaştığı karelerde hastanenin en hijyen yer olması gereken yoğun bakım servisinde yemek ziyafeti var.     SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ Bir sehpa üzerine serilen gazetelerin üstüne konulan kebabı doktorlar afiyetle yerken arka planda ise ameliyattan çıkmış bir hastanın kendinden geçmiş görüntüsü yer alıyor. Sosyal medyadaki görüntüler üzerine Sağlık Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.   İşte sosyal medyada yer alan tepkilerden bazıları: -Allah akil fikir versin , yaziklar olsun size ! gorevden alin su rezilleri , hiçmi sayginiz yok hastalara -Ne yogun bakımı ben yogun bakima girio anneme bakmasaydim simdi oda diger hastalar gibj meftu olacaktı. Adı yogun bakım ölüm bakım. Yasaysn bilir..neler dönüyor. Hasta hicyere olsede birsey ispat edilemez maalesef. -Demekki bu dunyada hala bu tür insan varmış !!!!! Ne rezalet boğazlarında nasıl geçiyor ya???
Bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyayı salladı. Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı.

Elazığ'da özel bir hastanede hastanın tedavisi bakımından yaşamsal öneme sahip yerlerden biri olan yoğun bakımda, çalışan personelin kebap keyfi büyük tepki çekti.

YOĞUN BAKIMDA ZİYAFET

Gazeteci Burhan Akdağ'ın paylaştığı karelerde hastanenin en hijyen yer olması gereken yoğun bakım servisinde yemek ziyafeti var.

 

 

SOSYAL MEDYADAN SERT TEPKİ

Bir sehpa üzerine serilen gazetelerin üstüne konulan kebabı doktorlar afiyetle yerken arka planda ise ameliyattan çıkmış bir hastanın kendinden geçmiş görüntüsü yer alıyor. Sosyal medyadaki görüntüler üzerine Sağlık Bakanlığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

İşte sosyal medyada yer alan tepkilerden bazıları:

-Allah akil fikir versin , yaziklar olsun size ! gorevden alin su rezilleri , hiçmi sayginiz yok hastalara

-Ne yogun bakımı ben yogun bakima girio anneme bakmasaydim simdi oda diger hastalar gibj meftu olacaktı. Adı yogun bakım ölüm bakım. Yasaysn bilir..neler dönüyor. Hasta hicyere olsede birsey ispat edilemez maalesef.

-Demekki bu dunyada hala bu tür insan varmış !!!!! Ne rezalet boğazlarında nasıl geçiyor ya???


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.