Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 29.09.2020 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu; bugün ve yarın sağanak yağış var. Bugün güneyden esecek 30-50 kilometre/saat hızındaki rüzgarlar, yağmura rağmen kenti ısıtacak ancak 30 Eylül Çarşamba günü ise sıcaklık 8 derece birden düşecek. Haftanın diğer günlerinde ise yağış beklentisi yok. Sıcaklık tekrar yükselişe geçecek. İşte haftalık hava durumu… Kocaeli, bugün güneşli bir güne uyandı ancak Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre saat 12.00 itibariyle güneş, yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak. Sağanak yağmura rağmen en düşük sıcaklık 24, en yüksek sıcaklık 31 derece olacak. Sıcaklığın yükselmesinde güneyden esecek 30-50 kilometre/saat hızındaki rüzgarın etkisi var.    30 Eylül Çarşamba günü yani yarın da hava sağanak yağışlı. Sıcaklık hissedilir derecede düşecek. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 23 derece seviyesinde seyredecek. Kocaeli, ekim ayına parçalı bulutlu ve güneşli bir havada girecek. 1 Ekim Perşembe günü en düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık 25 derece olarak hissedilecek. 2 Ekim Cuma günü hava az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 26 derece. 3 Ekim Cumartesi günü hava yine az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 29 derece olacak. Orta vadeli tahminlere bakıldığında ise 4 Ekim Pazar ve 5 Ekim Pazartesi gününün de güneşli olması bekleniyor.

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü duyurdu; bugün ve yarın sağanak yağış var. Bugün güneyden esecek 30-50 kilometre/saat hızındaki rüzgarlar, yağmura rağmen kenti ısıtacak ancak 30 Eylül Çarşamba günü ise sıcaklık 8 derece birden düşecek. Haftanın diğer günlerinde ise yağış beklentisi yok. Sıcaklık tekrar yükselişe geçecek. İşte haftalık hava durumu…

Kocaeli, bugün güneşli bir güne uyandı ancak Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğünden alınan hava tahmin raporuna göre saat 12.00 itibariyle güneş, yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakacak. Sağanak yağmura rağmen en düşük sıcaklık 24, en yüksek sıcaklık 31 derece olacak. Sıcaklığın yükselmesinde güneyden esecek 30-50 kilometre/saat hızındaki rüzgarın etkisi var.   

30 Eylül Çarşamba günü yani yarın da hava sağanak yağışlı. Sıcaklık hissedilir derecede düşecek. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 23 derece seviyesinde seyredecek.

Kocaeli, ekim ayına parçalı bulutlu ve güneşli bir havada girecek. 1 Ekim Perşembe günü en düşük sıcaklık 17, en yüksek sıcaklık 25 derece olarak hissedilecek. 2 Ekim Cuma günü hava az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 26 derece. 3 Ekim Cumartesi günü hava yine az bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 18, en yüksek 29 derece olacak. Orta vadeli tahminlere bakıldığında ise 4 Ekim Pazar ve 5 Ekim Pazartesi gününün de güneşli olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.