Havalar nasıl olacak?

Kocaeli 22.10.2020 - 09:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Havalar nasıl olacak?

MGM vatandaşların olumsuz hava durumlarına karşı tedbir almaları için bilgilendirmelerde bulunuyor. MGM ‘den yapılan son açıklamalarda iç ve kuzey kesimlerde hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artacağı duyurdu. Resmi internet sayfası üzerinden son değerlendirmelerini yayınlayan MGM, “Ülkemizin batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Muğla, Aydın’ın kıyı kesimleri, Antalya’nın batı kıyıları ile Batı Akdeniz’in Toroslar Mevkii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.” İfadelerini kullandı. BÖLGEMİZDE HAVA MARMARA Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. BURSA °C, 24°C Parçalı ve az bulutlu İSTANBUL °C, 23°C Parçalı ve az bulutlu KIRKLARELİ °C, 22°C Parçalı ve az bulutlu KOCAELİ °C, 26°C Parçalı ve az bulutlu

MGM vatandaşların olumsuz hava durumlarına karşı tedbir almaları için bilgilendirmelerde bulunuyor. MGM ‘den yapılan son açıklamalarda iç ve kuzey kesimlerde hava sıcaklığının 1 ila 3 derece artacağı duyurdu. Resmi internet sayfası üzerinden son değerlendirmelerini yayınlayan MGM, “Ülkemizin batı kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar Muğla, Aydın’ın kıyı kesimleri, Antalya’nın batı kıyıları ile Batı Akdeniz’in Toroslar Mevkii sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus hadisesi bekleniyor.” İfadelerini kullandı.

BÖLGEMİZDE HAVA
MARMARA
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
BURSA °C, 24°C
Parçalı ve az bulutlu
İSTANBUL °C, 23°C
Parçalı ve az bulutlu
KIRKLARELİ °C, 22°C
Parçalı ve az bulutlu
KOCAELİ °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.