“HAYIR OYU VERECEĞİZ!”

Gebze 23.03.2017 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“HAYIR OYU VERECEĞİZ!”

Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert’ten Referandum Açıklaması

    DP Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert, referandumda hayır oyu vereceklerinin altını çizerek bu nedenle, Ülkemizin geleceği için, karşılıklı tartışmak yerine hayır ve evet’in neler getireceğini vatandaşa düzgün anlatmak lazım.” Dedi.  Demokrat Parti (DP) Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert referandumla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İlçe binasında bir açıklamada yapan başkan Üzeyir Mert, “Referandumda genel merkezimiz hayır oyu verme kararı aldı. İlçe başkanları ile teşkilatları olarak da referandumda sandıklardan hayır oyu çıkması için çalışıyoruz. Parlamenter sistemden yana olduğumuzu ve parlamenter sistemin daha da güçlendirilmesinden yanayız. Evet’in içeriğini hala vatandaşa anlatamadılar. Evet memleket için hayırlı olsa biz de evet veririz” dedi. HER KARARA SAYGI DUYUYORUZ Her karara saygı duyduklarını söyleyen Mert, “Biz merkez sağdan gelen parti olarak eski bir geçmişe sahibiz. Bugün hayırcılara PKK veya FETÖ’cülerle eş tutmaları bizleri üzüyor. Karşılıklı tartışmalar ve ithamlar yerine evet ve hayırın ne getireceği tartışılmalı. Bu bir siyasi parti seçimi değil. Ülkenin geleceği ile ilgili bir referandum. Bizim evet veya hayır diyenlere de saygılıyız. Evet diyenlere suçu bucu demiyoruz. Ancak hayır diyenlere terörist denilmesi bizleri üzüyor. Hayır diyenler evet diyenlere saygı duyuyorsa evet diyenlerde hayırcılara saygı duyması gerekir” diye konuştu.  
Demokrat Parti Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert’ten Referandum Açıklaması

 

 

DP Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert, referandumda hayır oyu vereceklerinin altını çizerek bu nedenle, Ülkemizin geleceği için, karşılıklı tartışmak yerine hayır ve evet’in neler getireceğini vatandaşa düzgün anlatmak lazım.” Dedi. 

Demokrat Parti (DP) Gebze İlçe Başkanı Üzeyir Mert referandumla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İlçe binasında bir açıklamada yapan başkan Üzeyir Mert, “Referandumda genel merkezimiz hayır oyu verme kararı aldı. İlçe başkanları ile teşkilatları olarak da referandumda sandıklardan hayır oyu çıkması için çalışıyoruz. Parlamenter sistemden yana olduğumuzu ve parlamenter sistemin daha da güçlendirilmesinden yanayız. Evet’in içeriğini hala vatandaşa anlatamadılar. Evet memleket için hayırlı olsa biz de evet veririz” dedi.

HER KARARA SAYGI DUYUYORUZ

Her karara saygı duyduklarını söyleyen Mert, “Biz merkez sağdan gelen parti olarak eski bir geçmişe sahibiz. Bugün hayırcılara PKK veya FETÖ’cülerle eş tutmaları bizleri üzüyor. Karşılıklı tartışmalar ve ithamlar yerine evet ve hayırın ne getireceği tartışılmalı. Bu bir siyasi parti seçimi değil. Ülkenin geleceği ile ilgili bir referandum. Bizim evet veya hayır diyenlere de saygılıyız. Evet diyenlere suçu bucu demiyoruz. Ancak hayır diyenlere terörist denilmesi bizleri üzüyor. Hayır diyenler evet diyenlere saygı duyuyorsa evet diyenlerde hayırcılara saygı duyması gerekir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.