GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Hayat eve sığar, evde kal

Sağlık 27.03.2020 - 08:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hayat eve sığar, evde kal

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs salgını nedeniyle son gelişmeleri duyururken “Corona virüsü dağılımı genel. Genç, orta yaşlı ya da yaşlı insanlarda görünüyor. Orta yaşlı, yaşlı ve kronik hastalarda daha ağır seyrediyor” ifadesini kullanıp her kesimi dikkatli olmaya davet etti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs salgını nedeniyle son gelişmeleri duyurdu. Salgın sadece hastalara zarar veriyor düşüncesinin yanlış olduğunu kaydeden Bakan Koca, “Orta yaşlı, yaşlı ve kronik hastalarda daha ağır seyrediyor” ifadesini kullandı. Corona virüs salgını nedeniyle hayat eve sığar sloganıyla hepimizin evlerinde kalmaları kendi sağlığımız ve çevremiz adına hayati değer taşıyor. Çünkü ne kadar dikkat edersek yarınlarımız o kadar güzel olacak.  YAPACAKLARIMIZ ZOR DEĞİL Corona virüs salgını nedeniyle zor, sıkıntı ve sabır gerektiren bir süreç yaşadığımız gerçek. Böyle bir şeye daha önce imza atmadık, alışmamız da doğal olarak zordu. Ancak, önlemler basit ve ortada. Evlerimizden çıkmadan biraz daha sabırla bu işin üstesinden gelmememiz için bir neden yok. Hepimizin kendimiz ve çevremiz adına dikkat sarf etmemiz gerekiyor. Önlemlerimiz ne kadar dikkatli olursa, corona virüs salgınından o denli çabuk kurtulacağız. HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs salgını nedeniyle son gelişmeleri duyururken “Corona virüsü dağılımı genel. Genç, orta yaşlı ya da yaşlı insanlarda görünüyor. Orta yaşlı, yaşlı ve kronik hastalarda daha ağır seyrediyor” ifadesini kullanıp her kesimi dikkatli olmaya davet etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs salgını nedeniyle son gelişmeleri duyurdu. Salgın sadece hastalara zarar veriyor düşüncesinin yanlış olduğunu kaydeden Bakan Koca, “Orta yaşlı, yaşlı ve kronik hastalarda daha ağır seyrediyor” ifadesini kullandı. Corona virüs salgını nedeniyle hayat eve sığar sloganıyla hepimizin evlerinde kalmaları kendi sağlığımız ve çevremiz adına hayati değer taşıyor. Çünkü ne kadar dikkat edersek yarınlarımız o kadar güzel olacak. 

YAPACAKLARIMIZ ZOR DEĞİL

Corona virüs salgını nedeniyle zor, sıkıntı ve sabır gerektiren bir süreç yaşadığımız gerçek. Böyle bir şeye daha önce imza atmadık, alışmamız da doğal olarak zordu. Ancak, önlemler basit ve ortada. Evlerimizden çıkmadan biraz daha sabırla bu işin üstesinden gelmememiz için bir neden yok. Hepimizin kendimiz ve çevremiz adına dikkat sarf etmemiz gerekiyor. Önlemlerimiz ne kadar dikkatli olursa, corona virüs salgınından o denli çabuk kurtulacağız.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.