HAYDİ BAYANLAR SPORA

Darıca 21.11.2016 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HAYDİ BAYANLAR SPORA

Darıca Belediyesi üç ayrı noktada uzman eğitmenler eşliğinde bayanlara özel step, plates ve aerobik dersleri düzenliyor.

  Bayanların büyük ilgi gösterdiği derslerde bu yıl toplamda 260 kursiyer spor yapma imkanına kavuşurken, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Sırasöğütler Bilgi Evleri’nde devam eden kursların ilerleyen günlerde farklı mahallelerde de düzenlenmesi planlanıyor. ÇALIŞAN BAYANLARA ÖZEL SAATLER Çalışan bayanları da unutmayan Darıca Belediyesi, bu çerçevede çalışan bayanlar için farklı saatlerde kurslar düzenliyor.Kurslara yoğun ilgi gösteren bayanlar, uzman eğitmenler eşliğinde önce ısınma hareketleri ile spora hazırlanıyor, devamında ise metabolizmayı hızlandırıcı ve kasları çalıştırıcı egzersizler ile 1 saat boyunca spor yapıyorlar.  
Darıca Belediyesi üç ayrı noktada uzman eğitmenler eşliğinde bayanlara özel step, plates ve aerobik dersleri düzenliyor.

 

Bayanların büyük ilgi gösterdiği derslerde bu yıl toplamda 260 kursiyer spor yapma imkanına kavuşurken, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi, Darıca Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Sırasöğütler Bilgi Evleri’nde devam eden kursların ilerleyen günlerde farklı mahallelerde de düzenlenmesi planlanıyor.

ÇALIŞAN BAYANLARA ÖZEL SAATLER

Çalışan bayanları da unutmayan Darıca Belediyesi, bu çerçevede çalışan bayanlar için farklı saatlerde kurslar düzenliyor.Kurslara yoğun ilgi gösteren bayanlar, uzman eğitmenler eşliğinde önce ısınma hareketleri ile spora hazırlanıyor, devamında ise metabolizmayı hızlandırıcı ve kasları çalıştırıcı egzersizler ile 1 saat boyunca spor yapıyorlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.