19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Haydi Darıca maça!

Spor 16.11.2018 - 17:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Haydi Darıca maça!

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Kırmızı Grup’un 13.haftasında yarın sahasında Bandırmaspor Baltok’u konuk edecek. Ekonomik olarak zor günler geçirse de tek yumruk olarak ligde saygı duyulan bir mücadele örneği gösteren sarı yeşilliler, Bandırmaspor maçında taraftarıyla bütünleşecek. 3 haftadır galibiyete hasret kalan sarı yeşilliler, ligde sıkıntılı günler geçiren rakibi karşısında zafere uzanarak taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor. MAÇ SAAT 13.30’DA Geride kalan 12 hafta sonunda 13 puanı bulunan Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, geçen hafta Pendikspor karşısında aldığı yenilgiyi bu hafta telafi etmeyi hedefliyor. Sarı yeşilli temsilcimizde Eren Tokat ve Adem Aydın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi Hasan Avcı yönetecek.

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Kırmızı Grup’un 13.haftasında yarın sahasında Bandırmaspor Baltok’u konuk edecek. Ekonomik olarak zor günler geçirse de tek yumruk olarak ligde saygı duyulan bir mücadele örneği gösteren sarı yeşilliler, Bandırmaspor maçında taraftarıyla bütünleşecek. 3 haftadır galibiyete hasret kalan sarı yeşilliler, ligde sıkıntılı günler geçiren rakibi karşısında zafere uzanarak taraftarlarına 3 puan sevinci yaşatmak istiyor.

MAÇ SAAT 13.30’DA

Geride kalan 12 hafta sonunda 13 puanı bulunan Oktay Derelioğlu’nun öğrencileri, geçen hafta Pendikspor karşısında aldığı yenilgiyi bu hafta telafi etmeyi hedefliyor. Sarı yeşilli temsilcimizde Eren Tokat ve Adem Aydın sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecek. Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi İzmir bölgesi hakemi Hasan Avcı yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.