Haydi Darıcam!

Darıca 06.02.2016 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Haydi Darıcam!

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, yarın Kastamonu’da yapılacak olan 2016 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Hedef üst üste üçüncü Avrupa Şampiyonluğu…

Daha önce 2014 yılında İspanya ve 2015 yılında Portekiz’de peş peşe iki kez Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Kastamonu Kadı Dağı bölgesinde yapılacak olan 2016 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak ülkemize bir büyük gururu yaşatmak istiyor.   GENÇLERDE ÜLKEMİZİ DARICA VE FENERBAHÇE TEMSİL EDECEK Dört ayrı kategoride yapılacak olan şampiyonaya,20 ülkeden, kendi ülkelerinde şampiyon olmuş kulüpler katılacak. 243 sporcunun yarışacağı şampiyonada 4 farklı kategoride 20 ülkeden 45 takım madalya için mücadele edecek. Türkiye’yi büyük kadınlarda Üsküdar Belediyesi, Büyük erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, genç kadınlarda Fenerbahçe ve Bursa Büyük Şehir Belediyesi, Genç erkeklerde ise Fenerbahçe ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü temsil edecek.   DARICA KASTAMONU’YA ÇIKARMA YAPACAK Pazar günü yapılacak olan yarışmalar öncesi Darıca’da gözler Avrupa Şampiyonluğuna çevrilirken, Darıca Belediyesi takıma destek için şehre adeta çıkarma yapacak.Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da Kastamonu’da takıma destek vereceği müsabakalar için meclis üyeleri, birim müdürleri ve gazetecilerden oluşan yaklaşık 50 kişilik kafile Kastamonu’ya gidecek.  
Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, yarın Kastamonu’da yapılacak olan 2016 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek. Hedef üst üste üçüncü Avrupa Şampiyonluğu…

Daha önce 2014 yılında İspanya ve 2015 yılında Portekiz’de peş peşe iki kez Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Kastamonu Kadı Dağı bölgesinde yapılacak olan 2016 Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Kros Şampiyonası’nda üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak ülkemize bir büyük gururu yaşatmak istiyor.

 

GENÇLERDE ÜLKEMİZİ DARICA VE FENERBAHÇE TEMSİL EDECEK

Dört ayrı kategoride yapılacak olan şampiyonaya,20 ülkeden, kendi ülkelerinde şampiyon olmuş kulüpler katılacak. 243 sporcunun yarışacağı şampiyonada 4 farklı kategoride 20 ülkeden 45 takım madalya için mücadele edecek. Türkiye’yi büyük kadınlarda Üsküdar Belediyesi, Büyük erkeklerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi, genç kadınlarda Fenerbahçe ve Bursa Büyük Şehir Belediyesi, Genç erkeklerde ise Fenerbahçe ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü temsil edecek.

 

DARICA KASTAMONU’YA ÇIKARMA YAPACAK

Pazar günü yapılacak olan yarışmalar öncesi Darıca’da gözler Avrupa Şampiyonluğuna çevrilirken, Darıca Belediyesi takıma destek için şehre adeta çıkarma yapacak.Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da Kastamonu’da takıma destek vereceği müsabakalar için meclis üyeleri, birim müdürleri ve gazetecilerden oluşan yaklaşık 50 kişilik kafile Kastamonu’ya gidecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.