Haydi Gebze tarih yazmaya!

Spor 20.04.2018 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Haydi Gebze tarih yazmaya!

GEBZESPOR PLAY-OFF FİNALİNDE PAZAR GÜNÜ ESKİŞEHİR’DE ALTINOVA BLD İLE KARŞILAŞACAK

Ligin son haftasında oynanan Sapanca Gençlikspor maçında potansiyelini tüm Türkiye’ye gösteren ve bulunduğu konumu hiç hak etmeyen Gebzespor, tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. 5 yıllık Bölgesel Amatör Lig kabusuna son vermek isteyen Özgür Vurur'un öğrencileri, 3.Lig’e yükselme Play-Off final maçında Pazar günü saat 15.00’da Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Altınova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi İstanbul bölgesinden 2.Lig hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek. KAYBEDENİN BİR ŞANSI DAHA VAR Tarafsız sahada ve tek maç üzerinden mücadelede eşitlik bozulmadığı taktirde, 15’şer dakikadan 2 devreli halinde uzatma dakikaları oynanacak. 120 dakikada da eşitliğin bozulmaması halinde ise 3.Lig’e yükselecek olan takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Bu mücadeleyi kaybeden taraf ise Şile Yıldızspor-Alibeyköyspor maçının kaybedeniyle bir hafta sonra karşılaşacak. Bu mücadeleyi kazanan taraf da adını 3.Lig’e yazdıracak.
GEBZESPOR PLAY-OFF FİNALİNDE PAZAR GÜNÜ ESKİŞEHİR’DE ALTINOVA BLD İLE KARŞILAŞACAK

Ligin son haftasında oynanan Sapanca Gençlikspor maçında potansiyelini tüm Türkiye’ye gösteren ve bulunduğu konumu hiç hak etmeyen Gebzespor, tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. 5 yıllık Bölgesel Amatör Lig kabusuna son vermek isteyen Özgür Vurur'un öğrencileri, 3.Lig’e yükselme Play-Off final maçında Pazar günü saat 15.00’da Eskişehir Yeni Stadyumu’nda Altınova Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi İstanbul bölgesinden 2.Lig hakemi Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

KAYBEDENİN BİR ŞANSI DAHA VAR

Tarafsız sahada ve tek maç üzerinden mücadelede eşitlik bozulmadığı taktirde, 15’şer dakikadan 2 devreli halinde uzatma dakikaları oynanacak. 120 dakikada da eşitliğin bozulmaması halinde ise 3.Lig’e yükselecek olan takımı seri penaltı atışları belirleyecek. Bu mücadeleyi kaybeden taraf ise Şile Yıldızspor-Alibeyköyspor maçının kaybedeniyle bir hafta sonra karşılaşacak. Bu mücadeleyi kazanan taraf da adını 3.Lig’e yazdıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.