19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Haydi hayırlısı

Spor 04.09.2015 - 09:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Haydi hayırlısı

Haydi hayırlısı

2015-2016 sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekiminin bugün İstanbul'da yapılacak. Fikstür çekimi, TFF'nin Beykoz Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak. Yeni sezonda BAL 12.Grup'ta mücadele edecek olan Gebzespor'a rakip olacak olan 4 İstanbul takımı da bugün belli olacak. Kura çekimine Gebzespor'u temsilen Kulüp Başkanı İlker Çakır'ın katılması bekleniyor. DİĞER RAKİPLER AÇIKLANMIŞTI Bilindiği üzere Gebzespor'un yeni sezondaki rakipleri Kocaelispor, Hereke Yıldız, Demirspor, Ergene Velimeşe, Çorluspor 1947, Babaeski, Lüleburgaz, Edirnespor olarak belirlenmişti. İstanbul'dan gelecek 4 takımla birlikte grup 13 takımdan oluşacak.  BİRİNCİLER PLAY-OFF OYNAYACAK BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.
Haydi hayırlısı

2015-2016 sezonunda 12 grupta oynanacak Bölgesel Amatör Lig fikstür çekiminin bugün İstanbul'da yapılacak. Fikstür çekimi, TFF'nin Beykoz Riva'da bulunan merkezindeki Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak. Yeni sezonda BAL 12.Grup'ta mücadele edecek olan Gebzespor'a rakip olacak olan 4 İstanbul takımı da bugün belli olacak. Kura çekimine Gebzespor'u temsilen Kulüp Başkanı İlker Çakır'ın katılması bekleniyor.

DİĞER RAKİPLER AÇIKLANMIŞTI

Bilindiği üzere Gebzespor'un yeni sezondaki rakipleri Kocaelispor, Hereke Yıldız, Demirspor, Ergene Velimeşe, Çorluspor 1947, Babaeski, Lüleburgaz, Edirnespor olarak belirlenmişti. İstanbul'dan gelecek 4 takımla birlikte grup 13 takımdan oluşacak. 

BİRİNCİLER PLAY-OFF OYNAYACAK
BAL'da 12 grup birincisi statüde belirlendiği şekilde play-off turuna yükselecek. Bu turda oluşan 6 eşleşme tarafsız sahada tek maç eleme usulüyle oynanacak ve galipler Spor Toto 3. Lig'e yükselecek. Bu turda mağlup olan 6 takım bir kez daha statüye göre eşleştirilecek ve yine tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak 3 eşleşmenin galibi Spor Toto 3. Lig'e çıkacak son 3 takımı oluşturacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.