Hayırlı olsun Alaca!

Darıca 06.12.2019 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Hayırlı olsun Alaca!

Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır ve haber servisimiz, Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şaheser Alaca’yı ziyaret etti. Alaca’ya yeni görende başarılar dileyen Sır, basın-emniyet işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ve haber servisi muhabirleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’ya ziyaret etti. Alaca’nın Darıca’daki ilk kadın emniyet müdürü olmasını hatırlatarak duyduğu memnuniyeti dile getiren Sır, “Bizler birer medya mensubu olsak da Darıca’da yaşayan vatandaşlar olarak, sizin böylesine önemli bir göreve atanmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Darıca’mızın güvenliği adına Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Göreviniz şahsınıza ve Darıca’mıza hayırlı olsun” dedi. ALACA’DAN DOĞRU HABERCİLİK VURGUSU Emniyet Müdürü Alaca, ziyaretlerinden dolayı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederek, medyanın önemine vurgu yaptı. Kamuoyunu doğru bir şekilde aydınlatma adına medya mensuplarına büyük iş düştüğünün altını çizen Alaca, Darıca’da görev süreçleri boyunca medya mensupları ile koordineli bir çalışma yapacaklarının mesajını verdi.  

Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır ve haber servisimiz, Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şaheser Alaca’yı ziyaret etti. Alaca’ya yeni görende başarılar dileyen Sır, basın-emniyet işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Hedef Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ve haber servisi muhabirleri, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’ya ziyaret etti. Alaca’nın Darıca’daki ilk kadın emniyet müdürü olmasını hatırlatarak duyduğu memnuniyeti dile getiren Sır, “Bizler birer medya mensubu olsak da Darıca’da yaşayan vatandaşlar olarak, sizin böylesine önemli bir göreve atanmanız bizleri ziyadesiyle memnun etti. Darıca’mızın güvenliği adına Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü ile iş birliği yapmaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz. Göreviniz şahsınıza ve Darıca’mıza hayırlı olsun” dedi.

ALACA’DAN DOĞRU HABERCİLİK VURGUSU

Emniyet Müdürü Alaca, ziyaretlerinden dolayı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Abbas Sır ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederek, medyanın önemine vurgu yaptı. Kamuoyunu doğru bir şekilde aydınlatma adına medya mensuplarına büyük iş düştüğünün altını çizen Alaca, Darıca’da görev süreçleri boyunca medya mensupları ile koordineli bir çalışma yapacaklarının mesajını verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.