Hayırlı olsun Serkan Esen

Spor 15.08.2017 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hayırlı olsun Serkan Esen

Gebzespor alt yapısında yetişerek başarı merdivenlerini tırmanan Serkan Esen, bu kez de ticarete atıldı. Futbolculuktaki başarısını ticarete de taşımak isteyen Serkan Esen, ‘Jack Man Fashion’ isimli giyim mağazasını Gebzeliler’in hizmetine sundu.  KAPTAN ERCAN YALNIZ BIRAKMADI Hacı Halil Mahallesi 1102 Sokak No:6/B Gebze/Kocaeli adresinde faaliyete giren  ‘Jack Man Fashion’ dün açılış töreni gerçekleştirilirken açılışa Gebze Kaymakamı Hasan Gözen Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Gebzespor takım kaptanı Ercan Kuruçay ve çok sayıda davetli katıldı.     KAYMAKAM GÖZEN KURDELEYİ KESTİ Açılış kurdelesini kesen Gebze Kaymakamı Hasan Gözen yaptığı konuşmada, ‘’Kentimizin takımı Gebzespor’un önemli futbolcusu Serkan Esen ve değerli ortağı Hüseyin Eşki’ye yeni mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ise, ‘’Serkan kardeşimizin yeşil sahalarda olduğu gibi ticarette da başarılı olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’dedi. UCUZ FİYAT KALİTE ÜRÜN İş ortağı Hüseyin Eşki ile yeni bir sektöre atılan Serkan Esen, temel prensiplerinin ucuz fiyata kaliteli ürün satmak olduğunu belirtti. Takım elbise, ayakkabı, spor ayakkabı, saat, takı gibi bir çok ürünü sergileyen ‘Jack Man Fashion’ şık konseptiyle Gebze’de fark yaratacak.

Gebzespor alt yapısında yetişerek başarı merdivenlerini tırmanan Serkan Esen, bu kez de ticarete atıldı. Futbolculuktaki başarısını ticarete de taşımak isteyen Serkan Esen, ‘Jack Man Fashion’ isimli giyim mağazasını Gebzeliler’in hizmetine sundu. 

KAPTAN ERCAN YALNIZ BIRAKMADI

Hacı Halil Mahallesi 1102 Sokak No:6/B Gebze/Kocaeli adresinde faaliyete giren  ‘Jack Man Fashion’ dün açılış töreni gerçekleştirilirken açılışa Gebze Kaymakamı Hasan Gözen Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Gebzespor takım kaptanı Ercan Kuruçay ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

KAYMAKAM GÖZEN KURDELEYİ KESTİ

Açılış kurdelesini kesen Gebze Kaymakamı Hasan Gözen yaptığı konuşmada, ‘’Kentimizin takımı Gebzespor’un önemli futbolcusu Serkan Esen ve değerli ortağı Hüseyin Eşki’ye yeni mağazalarının hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk ise, ‘’Serkan kardeşimizin yeşil sahalarda olduğu gibi ticarette da başarılı olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun’’dedi.

UCUZ FİYAT KALİTE ÜRÜN

İş ortağı Hüseyin Eşki ile yeni bir sektöre atılan Serkan Esen, temel prensiplerinin ucuz fiyata kaliteli ürün satmak olduğunu belirtti. Takım elbise, ayakkabı, spor ayakkabı, saat, takı gibi bir çok ürünü sergileyen ‘Jack Man Fashion’ şık konseptiyle Gebze’de fark yaratacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.