19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Hazırlık derbisi Kuştepe’de

Spor 18.01.2018 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hazırlık derbisi Kuştepe’de

DARICA G.B VE ÇAYIROVASPOR HAZIRLIK MAÇINDA RAKİP OLACAKLAR

Pazar günü E.Velimeşespor’a konuk olacak Darıca Gençlerbirliği, ile gelecek haftayı BAY geçecek olan Çayırovaspor, hazırlık maçında kozlarını paylaşacaklar. Kuştepe Stadı’ndaki hazırlık maçı bugün saat 14.00’da başlayacak. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü deplasmanda E.Velimeşe ile karşı karşıya gelecek olan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, suni çimde oynanacak olan bu karşılaşma öncesinde provayı BAL temsilcilerimizden Çayırovaspor ile yapacak. Oyuncularının suni çime adapte olmasını hedefleyen Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, bu nedenle Çayırovaspor ile oynanacak olan karşılaşmayı bir hayli önemsiyor. Prova niteliği taşıyacak olan maça ideal 11’le çıkması beklenen Balcıoğlu, E.Velimeşe maçı öncesinde eksiklerini görme şansına sahip olacak. ÇAYIROVA MAÇ TEMPOSUNU KAYBETMEYECEK Ligin ikinci yarısına Ayvalıkgücü Belediyespor galibiyetiyle başlayan Çayırovaspor, ligin ikincisi haftasını BAY geçecek. Oyuncularının maç temposunu kaybetmemeleri adına Darıca G.B ile yapılacak olan karşılaşmayı önemseyen Teknik Direktör Erol Çağlın’ın tüm oyuncularına şans vermesi bekleniyor. Darıca G.B maçı sonrasında yarın ter idmanı yapacak olan yeşil siyahlılar, haftasonunu izinli geçirecek.
DARICA G.B VE ÇAYIROVASPOR HAZIRLIK MAÇINDA RAKİP OLACAKLAR

Pazar günü E.Velimeşespor’a konuk olacak Darıca Gençlerbirliği, ile gelecek haftayı BAY geçecek olan Çayırovaspor, hazırlık maçında kozlarını paylaşacaklar. Kuştepe Stadı’ndaki hazırlık maçı bugün saat 14.00’da başlayacak.

Ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü deplasmanda E.Velimeşe ile karşı karşıya gelecek olan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, suni çimde oynanacak olan bu karşılaşma öncesinde provayı BAL temsilcilerimizden Çayırovaspor ile yapacak. Oyuncularının suni çime adapte olmasını hedefleyen Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu, bu nedenle Çayırovaspor ile oynanacak olan karşılaşmayı bir hayli önemsiyor. Prova niteliği taşıyacak olan maça ideal 11’le çıkması beklenen Balcıoğlu, E.Velimeşe maçı öncesinde eksiklerini görme şansına sahip olacak.

ÇAYIROVA MAÇ TEMPOSUNU KAYBETMEYECEK

Ligin ikinci yarısına Ayvalıkgücü Belediyespor galibiyetiyle başlayan Çayırovaspor, ligin ikincisi haftasını BAY geçecek. Oyuncularının maç temposunu kaybetmemeleri adına Darıca G.B ile yapılacak olan karşılaşmayı önemseyen Teknik Direktör Erol Çağlın’ın tüm oyuncularına şans vermesi bekleniyor. Darıca G.B maçı sonrasında yarın ter idmanı yapacak olan yeşil siyahlılar, haftasonunu izinli geçirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.