“Hedef Gelecek” Gençlik Projesi Devam Ediyor

Çayırova 09.05.2017 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

“Hedef Gelecek” Gençlik Projesi Devam Ediyor

Çayırova Belediyesi Gençlik projeleri içerisinde yerini alan “Hedef Gelecek” ara vermeden programına devam ediyor. Başkan Demirci’nin yakından ilgilendiği projenin bu haftaki eğitimleri İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde gerçekleşti.

  Çayırova Belediyesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi İşbirliğiyle “Hedef Gelecek” Çayırova Belediyesi’nin büyük bir titizlikle yürüttüğü proje,  alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve seçilmiş konularıyla 25 lise ikinci sınıf öğrencisinin akademik hayatı destekleniyor, düşünce gücü gelişiyor, bakış açıları ve liderlik özellikleri güçleniyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen projenin bu haftaki seminerleri, Doç. Dr. Faruk Bal ve Doç. Dr. İsmail Hakkı Kadı’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi. İktisat bilimi ve tarihin derinliklerinin işlendiği seminerler büyük bir ilgiyle dinlendi. Kişinin günlük yaşamında aldığı kararlardan ulusların kaderlerini doğrudan etkileyen siyasi kararlara, bilimsel gelişmelerden kanunlara kadar, insana dair hemen hemen her konuyla iktisadın ilişkili olduğunu belirten Bal,  “Bu sayede anlamlandırma ve  çözüm üretme çabalarınıza güzel bir ışık tutacak; kimi zaman da gerçekleri görmenize yardımcı olacak.”diyerek İktisat Biliminin yaşam ile bağlantısının önemini belirtti. Osmanlının Global Vizyonu konusunu da Doç. Dr. İsmail Hakkı Kadı’dan dinleyen öğrenciler merak ettiği sorulara da yanıt bularak günü tamamladı. “Hedef Gelecek” Mayıs Ayı Gezi Programı İznik’te Gerçekleşecek Çayırova Belediyesi’nin Gençlik Projeleri arasında yerini alan “Hedef Gelecek” Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje alanında uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezi programlarıyla farkındalık oluşturuyor. Her ay seminerlerin yanında tarihi bir gezi ile öğrencilerin teorik bilgilerini yerinde pekiştirmeyi hedefleyen proje ilk gezisini Medeniyetler Şehri İstanbul’a, daha sonra da Osmanlı Devleti’nin ilk Başkenti Bursa’ya gerçekleşmişti. Mayıs ayı program ise İznik’te gerçekleştirilecek. Heyecanları ve merakları gözlerinden okunan öğrenciler tarihini farklı bir bakış açısıyla öğrenirken, kişisel gelişim seminerleriyle de kendilerine çok şey katmanın farkındalığını yaşıyor.  
Çayırova Belediyesi Gençlik projeleri içerisinde yerini alan “Hedef Gelecek” ara vermeden programına devam ediyor. Başkan Demirci’nin yakından ilgilendiği projenin bu haftaki eğitimleri İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde gerçekleşti.

 

Çayırova Belediyesi ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi İşbirliğiyle “Hedef Gelecek”

Çayırova Belediyesi’nin büyük bir titizlikle yürüttüğü proje,  alanında uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve seçilmiş konularıyla 25 lise ikinci sınıf öğrencisinin akademik hayatı destekleniyor, düşünce gücü gelişiyor, bakış açıları ve liderlik özellikleri güçleniyor. İstanbul Medeniyet Üniversitesi işbirliğiyle hayata geçirilen projenin bu haftaki seminerleri, Doç. Dr. Faruk Bal ve Doç. Dr. İsmail Hakkı Kadı’nın katılımlarıyla gerçekleştirildi. İktisat bilimi ve tarihin derinliklerinin işlendiği seminerler büyük bir ilgiyle dinlendi. Kişinin günlük yaşamında aldığı kararlardan ulusların kaderlerini doğrudan etkileyen siyasi kararlara, bilimsel gelişmelerden kanunlara kadar, insana dair hemen hemen her konuyla iktisadın ilişkili olduğunu belirten Bal,  “Bu sayede anlamlandırma ve  çözüm üretme çabalarınıza güzel bir ışık tutacak; kimi zaman da gerçekleri görmenize yardımcı olacak.”diyerek İktisat Biliminin yaşam ile bağlantısının önemini belirtti. Osmanlının Global Vizyonu konusunu da Doç. Dr. İsmail Hakkı Kadı’dan dinleyen öğrenciler merak ettiği sorulara da yanıt bularak günü tamamladı.

“Hedef Gelecek” Mayıs Ayı Gezi Programı İznik’te Gerçekleşecek

Çayırova Belediyesi’nin Gençlik Projeleri arasında yerini alan “Hedef Gelecek” Projesi tüm hızıyla devam ediyor. Proje alanında uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen seminerler ve uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirilen gezi programlarıyla farkındalık oluşturuyor. Her ay seminerlerin yanında tarihi bir gezi ile öğrencilerin teorik bilgilerini yerinde pekiştirmeyi hedefleyen proje ilk gezisini Medeniyetler Şehri İstanbul’a, daha sonra da Osmanlı Devleti’nin ilk Başkenti Bursa’ya gerçekleşmişti. Mayıs ayı program ise İznik’te gerçekleştirilecek. Heyecanları ve merakları gözlerinden okunan öğrenciler tarihini farklı bir bakış açısıyla öğrenirken, kişisel gelişim seminerleriyle de kendilerine çok şey katmanın farkındalığını yaşıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.