Hedef Gelecek Öğrencileri Eğitim’de

Çayırova 03.11.2017 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Hedef Gelecek Öğrencileri Eğitim’de

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Öğrencileri Her Hafta Farklı Eğitim Konularını Ele Alıyor.

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Öğrencileri Her Hafta Farklı Eğitim Konularını Ele Alıyor. Çayırova Belediyesi’nin eğitim projelerinden biri olan “Hedef Gelecek” ile bir yılı aşkın süredir çeşitli eğitimlerle yoluna devam eden öğrenciler her hafta farklı programlara katılarak teorik ve pratik eğitimlerine devam ediyor. Hedef Gelecek öğrencilerinin bu haftaki eğitimleri Akse Mahallesi Semt Konağında gerçekleşti. 25 öğrencinin katılımıyla saat 10.00’da başlayan dersler gün boyu devam etti. Hızlı Okuma ve İngilizce olarak belirlenen ders konularının yanı sıra Doç. Dr. M. Lütfi Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Bilal Çankır’ın katıldığı çeşitli eğitimler gerçekleştirildi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Doç. Dr. M. Lütfi Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Bilal Çankır, meslek seçimi ve toplum içinde özgüvenli olarak davranılması gerektiği konusunda birebir görüşmeler yaparak öğrenciler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Teori ve Pratik Eğitimler Aynı Anda Görülüyor Derslerin yanı sıra yaşanmış hayat hikâyeleri ve konuk edilen üst sınıf öğrencilerinin yaşamış oldukları deneyimleri paylaştıkları bölümde bu hafta Marmara üniversitesi iktisat bölümü öğrencisi Hasret Ali Genç konuk oldu. Gezdiği 20 ülke ’de yaşadığı farkı deneyimleri öğrenciler ile paylaşan Genç, gezdiği yerlerde insanların yararına projeler başlatabileceğini iktisat, sosyal bilimler ve uluslararası ilişkiler hakkında bilgi verdi. Ortadoğu, Asya ve Avrupa toplumlarında gözlemlediklerini iletti. Kültürlerin farklı coğrafyaya göre değişiklik gösterdiği, iktisadi bilimlerin ve sosyal bilimlerinden bazı kesitler aktardı. Girişimciliğe yönelik atılımları değişik projelerde bulunarak yapabileceğini anlatan Genç,  yurtdışı gezilerinin iyi bir özgüven kaynağı ve kişisel gelişimimiz için çok önemli olduğu söyledi.
Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Öğrencileri Her Hafta Farklı Eğitim Konularını Ele Alıyor.

Çayırova Belediyesi Hedef Gelecek Öğrencileri Her Hafta Farklı Eğitim Konularını Ele Alıyor. Çayırova Belediyesi’nin eğitim projelerinden biri olan “Hedef Gelecek” ile bir yılı aşkın süredir çeşitli eğitimlerle yoluna devam eden öğrenciler her hafta farklı programlara katılarak teorik ve pratik eğitimlerine devam ediyor. Hedef Gelecek öğrencilerinin bu haftaki eğitimleri Akse Mahallesi Semt Konağında gerçekleşti. 25 öğrencinin katılımıyla saat 10.00’da başlayan dersler gün boyu devam etti. Hızlı Okuma ve İngilizce olarak belirlenen ders konularının yanı sıra Doç. Dr. M. Lütfi Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Bilal Çankır’ın katıldığı çeşitli eğitimler gerçekleştirildi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Doç. Dr. M. Lütfi Arslan ve Yrd. Doç. Dr. Bilal Çankır, meslek seçimi ve toplum içinde özgüvenli olarak davranılması gerektiği konusunda birebir görüşmeler yaparak öğrenciler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Teori ve Pratik Eğitimler Aynı Anda Görülüyor

Derslerin yanı sıra yaşanmış hayat hikâyeleri ve konuk edilen üst sınıf öğrencilerinin yaşamış oldukları deneyimleri paylaştıkları bölümde bu hafta Marmara üniversitesi iktisat bölümü öğrencisi Hasret Ali Genç konuk oldu. Gezdiği 20 ülke ’de yaşadığı farkı deneyimleri öğrenciler ile paylaşan Genç, gezdiği yerlerde insanların yararına projeler başlatabileceğini iktisat, sosyal bilimler ve uluslararası ilişkiler hakkında bilgi verdi. Ortadoğu, Asya ve Avrupa toplumlarında gözlemlediklerini iletti. Kültürlerin farklı coğrafyaya göre değişiklik gösterdiği, iktisadi bilimlerin ve sosyal bilimlerinden bazı kesitler aktardı. Girişimciliğe yönelik atılımları değişik projelerde bulunarak yapabileceğini anlatan Genç,  yurtdışı gezilerinin iyi bir özgüven kaynağı ve kişisel gelişimimiz için çok önemli olduğu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.