'Hedef takım olmayalım' sözleri gerçekçi değil

Spor 28.07.2015 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Hedef takım olmayalım' sözleri gerçekçi değil

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’da Teknik Direktörü Maksut Ünlü, 1 haftalık hazırlık süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gebzespor camiasının büyüklüğüyle her zaman hedefe oynayacağını kaydeden Ünlü, ‘Hedef takım olmayalım’ sözlerinin gerçekçi olmadığını söyledi.

Gebzespor’un deneyimli teknik direktörü Maksut Ünlü, yine çok çarpıcı ve dikkat çekici açıklamalar yaparak, yeni sezonla ilgili önemli mesajlar verdi. Çok iyi bir teknik ekiple çalıştığını kaydeden Ünlü, teknik kadrosunun , Gebzespor’u zirveye taşıyacak nitelikte bilgi ve birikimine sahip olduğunu vurgulayarak ekibine övgüler yağdırdı. Transfer sürecinde en çok dikkat ettikleri konunun ‘karakterli futbolcu’ olduğunun altını çizen deneyimli teknik patron, karakterli bir takım ortaya çıkarmak adına çalıştıklarını söyledi. ÜNLÜ: AYAKLARIMIZ YERE BASACAK Takımın her geçen gün seviyesini yükselttiğini söyleyen Maksut Ünlü, öncelikli hedeflerinin takımın seviyesini yüzde 51’e getirmek olduğunu söyledi. Kamuoyunda bahsi geçen ‘Gebzespor hedef takım olmadan yoluna devam etmeli’ sözlerinin gerçekçi olmadığını kaydeden Ünlü, ‘’Gebzespor, hedefsiz olabilir mi? Buna kimse inanmaz. Bu camia her zaman bulunduğu yerin en yukarısında olmak ister. Bunu tüm rakiplerimiz gayet iyi biliyor. Biz bu doğrultuda çalışacağız. Haddimizi bilerek, ayaklarımızı yere basarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz’’ diyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor’da Teknik Direktörü Maksut Ünlü, 1 haftalık hazırlık süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Gebzespor camiasının büyüklüğüyle her zaman hedefe oynayacağını kaydeden Ünlü, ‘Hedef takım olmayalım’ sözlerinin gerçekçi olmadığını söyledi.

Gebzespor’un deneyimli teknik direktörü Maksut Ünlü, yine çok çarpıcı ve dikkat çekici açıklamalar yaparak, yeni sezonla ilgili önemli mesajlar verdi. Çok iyi bir teknik ekiple çalıştığını kaydeden Ünlü, teknik kadrosunun , Gebzespor’u zirveye taşıyacak nitelikte bilgi ve birikimine sahip olduğunu vurgulayarak ekibine övgüler yağdırdı. Transfer sürecinde en çok dikkat ettikleri konunun ‘karakterli futbolcu’ olduğunun altını çizen deneyimli teknik patron, karakterli bir takım ortaya çıkarmak adına çalıştıklarını söyledi.

ÜNLÜ: AYAKLARIMIZ YERE BASACAK

Takımın her geçen gün seviyesini yükselttiğini söyleyen Maksut Ünlü, öncelikli hedeflerinin takımın seviyesini yüzde 51’e getirmek olduğunu söyledi. Kamuoyunda bahsi geçen ‘Gebzespor hedef takım olmadan yoluna devam etmeli’ sözlerinin gerçekçi olmadığını kaydeden Ünlü, ‘’Gebzespor, hedefsiz olabilir mi? Buna kimse inanmaz. Bu camia her zaman bulunduğu yerin en yukarısında olmak ister. Bunu tüm rakiplerimiz gayet iyi biliyor. Biz bu doğrultuda çalışacağız. Haddimizi bilerek, ayaklarımızı yere basarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz’’ diyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.