“Hedefimiz iktidar olmak!”

Darıca 14.02.2020 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Hedefimiz iktidar olmak!”

SAADET PARTİSİ DARICA İLÇE BAŞKANI SELİM ÇETİNKAYA’YI GAZETEMİZDE AĞIRLADIK

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gazetemize konuk oldu. Ziyarette Pazar günü Adnan Menderes Kültür Merkezinde saat 14.00’de gerçekleşecek olan kongreye davet eden İlçe Başkanı Çetinkaya; “İnsanlar umutsuz, gelecek Saadet ile gelecek” şeklinde dedi. Saadet Partisi Darıca’da Pazar günü kongre heyecanı yaşanacak. Mevcut başkan Selim Çetinkaya şu an için tek aday olarak bulunuyor. Gazetemize konuk olarak özel açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Pazar günü gerçekleşecek olan kongreye tüm Darıcalıları davet ederek, “Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya’nın da katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremizin seçimleri büyük heyecana sahne olacak. Darıca'da güçlü bir muhalefet ortaya koymak hedefimiz akabinde de 2024 seçimlerinde de belediye başkanlığını partimize kazandırmak olacak, mevcut yönetimin seçim beyannamesini harfi harfine takip edeceğiz ve gerekli açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde konuştu. HAYIRLI UĞURLU OLSUN Yenilenmiş bir yönetimle çalışacaklarını söyleyen Başkan Çetinkaya, Partimize ve kentimize hayırlı olsun. Partimize ve Darıca’ya yakışır hizmetler yapmak istiyoruz. Tüm hedefimiz iktidar olmak yönünde. İnşallah güzel ve hayırlı çalışmalar yaparız. Kongremizde Genel Başkan Yardımcımız Av. Bülent Kaya da katılacak. Partimize yakışır, partimizin geleneklerine bağlı bir kongre süreci geçireceğiz, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. HABER: R.SILA GÜVENÇ
SAADET PARTİSİ DARICA İLÇE BAŞKANI SELİM ÇETİNKAYA’YI GAZETEMİZDE AĞIRLADIK

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya gazetemize konuk oldu. Ziyarette Pazar günü Adnan Menderes Kültür Merkezinde saat 14.00’de gerçekleşecek olan kongreye davet eden İlçe Başkanı Çetinkaya; “İnsanlar umutsuz, gelecek Saadet ile gelecek” şeklinde dedi.

Saadet Partisi Darıca’da Pazar günü kongre heyecanı yaşanacak. Mevcut başkan Selim Çetinkaya şu an için tek aday olarak bulunuyor. Gazetemize konuk olarak özel açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Pazar günü gerçekleşecek olan kongreye tüm Darıcalıları davet ederek, “Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Bülent Kaya’nın da katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremizin seçimleri büyük heyecana sahne olacak. Darıca'da güçlü bir muhalefet ortaya koymak hedefimiz akabinde de 2024 seçimlerinde de belediye başkanlığını partimize kazandırmak olacak, mevcut yönetimin seçim beyannamesini harfi harfine takip edeceğiz ve gerekli açıklamayı kamuoyu ile paylaşacağız” şeklinde konuştu.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yenilenmiş bir yönetimle çalışacaklarını söyleyen Başkan Çetinkaya, Partimize ve kentimize hayırlı olsun. Partimize ve Darıca’ya yakışır hizmetler yapmak istiyoruz. Tüm hedefimiz iktidar olmak yönünde. İnşallah güzel ve hayırlı çalışmalar yaparız. Kongremizde Genel Başkan Yardımcımız Av. Bülent Kaya da katılacak. Partimize yakışır, partimizin geleneklerine bağlı bir kongre süreci geçireceğiz, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.