Helal olsun Sana ‘Remzi Muhtar!’

Gebze 23.03.2020 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Helal olsun Sana ‘Remzi Muhtar!’

ARAPÇEŞME MAHALLE MUHTARI CEP TELEFONU NUMARASINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞARAK, 65 YAŞ ÜSTÜNE SESLENDİ

Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, evde kal çağrısı yaparak acil ihtiyacı olan 65 yaş üstü vatandaşların kendisine ulaşabileceklerini duyurdu. Dünyayı saran Corona Virüs nedeniyle Türkiye’de yetkililer tarafından alınan önlemler gün geçtikçe daha da sıklaşıyor. Son olarak 65 yaş üstü ve özellikle kronik rahatsızlığı olan hastaların 24.00’ten itibaren dışarıya çıkmasının yasaklandı. O yasak ile ilgili anlamlı bir duyuru Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz’dan geldi. 65 yaş üstü olup yakını olmayanların ihtiyaçları durumunda kendisine ulaşabileceklerini ifade ederek cep telefonunu paylaşan Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, evde kal çağrısı yaptı. ARAPÇEŞME MAHALLESİ 65 YAŞ ÜSTÜNE DUYURU İşte Muhtar Remzi Kandaz’ın çağrısı;  “Sevgili Arapçeşmeli 65 yaş üstü vatandaşlarımız, virüs nedeniyle sokağa çıkamıyorsunuz, mağdur duruma düşürmeyiniz. Acil ihtiyaçlarınız için, hiç bir yakınınız yoksa ben varım. 0532 680 14 20’den bana ulaşabilirsiniz”
ARAPÇEŞME MAHALLE MUHTARI CEP TELEFONU NUMARASINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞARAK, 65 YAŞ ÜSTÜNE SESLENDİ

Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, evde kal çağrısı yaparak acil ihtiyacı olan 65 yaş üstü vatandaşların kendisine ulaşabileceklerini duyurdu. Dünyayı saran Corona Virüs nedeniyle Türkiye’de yetkililer tarafından alınan önlemler gün geçtikçe daha da sıklaşıyor. Son olarak 65 yaş üstü ve özellikle kronik rahatsızlığı olan hastaların 24.00’ten itibaren dışarıya çıkmasının yasaklandı. O yasak ile ilgili anlamlı bir duyuru Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz’dan geldi. 65 yaş üstü olup yakını olmayanların ihtiyaçları durumunda kendisine ulaşabileceklerini ifade ederek cep telefonunu paylaşan Gebze Arapçeşme Mahallesi Muhtarı Remzi Kandaz, evde kal çağrısı yaptı.

ARAPÇEŞME MAHALLESİ 65 YAŞ ÜSTÜNE DUYURU

İşte Muhtar Remzi Kandaz’ın çağrısı;  “Sevgili Arapçeşmeli 65 yaş üstü vatandaşlarımız, virüs nedeniyle sokağa çıkamıyorsunuz, mağdur duruma düşürmeyiniz. Acil ihtiyaçlarınız için, hiç bir yakınınız yoksa ben varım. 0532 680 14 20’den bana ulaşabilirsiniz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.