Hem Resmi Nikahlı Hem İmam Nikahlı Karısını Öldürdü!

Kocaeli 08.01.2015 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Hem Resmi Nikahlı Hem İmam Nikahlı Karısını Öldürdü!

İzmit'te Kuruçeşme'de Aynı Evde 2 karısını öldürdü.

Kocaeli İzmit Kuruçeşme'de cinnet geçirdiği öne sürülen bir kişi, aynı evde yaşadığı resmi nikahlı eşi ile imam nikahlı eşini silahla vurdu. Olayda iki kişi öldü. Edinilen bilgilere göre; Kocaeli'nin İzmit İlçesi Kuruçeşme beldesi'nde İsmail Özen Caddesinde bir halı saha'nın arkasında silahlı çatışma yaşandığı cinnet geçiren bir kişi evde bulunan 2 kadını silahla vurarak öldürdü. Olayda biri Kadın biri Erkek olmak üzere 2 kişinin öldüğü iddia edildi.  Resmi Nikahlı ve İmam Nikahlı İli Eşini Öldürdüİzmit Kuruçeşme'de İsmail Özen Caddesi'nde gerçekleşen cinayet vakası alınan bilgi ve iddialara göre şöyle gelişti; Levent Ser isimli 33 yaşındaki şahıs resmi nikahlı eşi Fadime Ser (33) ile birlikte imam nikahlı eşi olduğu öne sürülen İnci Ateş'i (20) silahla vurarak öldürdü. Olayın cinnet sonucu gerçekleşmiş olacağı iddia edilirken, kurşunların hedefi olan kadınlardan birisi ev içerisinde biri ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yaşamını yitirdi. Cinayetleri işleyen Levent Ser ise olayın ardından kayıplara karıştı. Olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaparken, polis ekipleri her yerde kaçan şahsı arıyor. İkisini de Zorla KaçırmışLevent Ser’in imam nikahlı şekilde beraber yaşadığı ve öldürdüğü İnci Ateş’i ise kısa bir süre önce İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nden kaçırdığı belirtildi. öldürdüğü diğer resmi nikahlı eşi Fadime Ser’i 2004 yılında Tokat ilinden kaçırdığı ve çiftin 2 de çocuğu bulunduğu kaydedildi.  Eli kanlı kocanın sık sık iki eşlerini de dövdüğü ve daha önce karıştığı bir kavgada adam yaralama suçuyla gözaltına alındığı öğrenildi.
İzmit'te Kuruçeşme'de Aynı Evde 2 karısını öldürdü.

Kocaeli İzmit Kuruçeşme'de cinnet geçirdiği öne sürülen bir kişi, aynı evde yaşadığı resmi nikahlı eşi ile imam nikahlı eşini silahla vurdu. Olayda iki kişi öldü.

Edinilen bilgilere göre; Kocaeli'nin İzmit İlçesi Kuruçeşme beldesi'nde İsmail Özen Caddesinde bir halı saha'nın arkasında silahlı çatışma yaşandığı cinnet geçiren bir kişi evde bulunan 2 kadını silahla vurarak öldürdü. Olayda biri Kadın biri Erkek olmak üzere 2 kişinin öldüğü iddia edildi. 


Resmi Nikahlı ve İmam Nikahlı İli Eşini Öldürdü
İzmit Kuruçeşme'de İsmail Özen Caddesi'nde gerçekleşen cinayet vakası alınan bilgi ve iddialara göre şöyle gelişti; Levent Ser isimli 33 yaşındaki şahıs resmi nikahlı eşi Fadime Ser (33) ile birlikte imam nikahlı eşi olduğu öne sürülen İnci Ateş'i (20) silahla vurarak öldürdü. Olayın cinnet sonucu gerçekleşmiş olacağı iddia edilirken, kurşunların hedefi olan kadınlardan birisi ev içerisinde biri ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Seka Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde yaşamını yitirdi. Cinayetleri işleyen Levent Ser ise olayın ardından kayıplara karıştı. Olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaparken, polis ekipleri her yerde kaçan şahsı arıyor.


İkisini de Zorla Kaçırmış
Levent Ser’in imam nikahlı şekilde beraber yaşadığı ve öldürdüğü İnci Ateş’i ise kısa bir süre önce İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nden kaçırdığı belirtildi. öldürdüğü diğer resmi nikahlı eşi Fadime Ser’i 2004 yılında Tokat ilinden kaçırdığı ve çiftin 2 de çocuğu bulunduğu kaydedildi.  Eli kanlı kocanın sık sık iki eşlerini de dövdüğü ve daha önce karıştığı bir kavgada adam yaralama suçuyla gözaltına alındığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.