HENKEL REKOR KIRDI!

Gebze 27.11.2015 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HENKEL REKOR KIRDI!

Henkel, 2015'in üçüncü çeyreğinde kar ve satış oranları ile güçlü yükselişini sürdürdü. Buna göre Henkel’in Çamaşır ve Ev Bakımı iş birimi %5,5’lik güçlü bir organik büyüme gerçekleştirdi. Beauty Care iş biriminde organik büyüme %2,1 oranında güçlü bir artış sergiledi. Yapıştırıcı Teknolojileri iş birimi de %2,3'lük güçlü bir organik büyüme kaydetti. Henkel CEO'su Kasper Rorsted "Devam etmekte olan zorlu piyasa koşullarına rağmen Henkel üçüncü çeyrekte güçlü bir performans sergiledi. Tüm iş birimlerinde hem satışları hem de karları önemli oranda artırdık. Gelişmekte olan piyasalarda güçlü bir organik büyüme gerçekleşti ve büyümeye bir kez daha ortalamanın üzerinde katkıda bulundu.” dedi. 

Henkel, 2015'in üçüncü çeyreğinde kar ve satış oranları ile güçlü yükselişini sürdürdü. Buna göre Henkel’in Çamaşır ve Ev Bakımı iş birimi %5,5’lik güçlü bir organik büyüme gerçekleştirdi. Beauty Care iş biriminde organik büyüme %2,1 oranında güçlü bir artış sergiledi. Yapıştırıcı Teknolojileri iş birimi de %2,3'lük güçlü bir organik büyüme kaydetti.

Henkel CEO'su Kasper Rorsted "Devam etmekte olan zorlu piyasa koşullarına rağmen Henkel üçüncü çeyrekte güçlü bir performans sergiledi. Tüm iş birimlerinde hem satışları hem de karları önemli oranda artırdık. Gelişmekte olan piyasalarda güçlü bir organik büyüme gerçekleşti ve büyümeye bir kez daha ortalamanın üzerinde katkıda bulundu.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.