Her Ay 400 Vatandaş Faydalanıyor

Çayırova 30.07.2015 - 14:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Her Ay 400 Vatandaş Faydalanıyor

Çayırova Belediyesi tarafından Giymiyorsan Giydir kampanyası ile hizmete sunulan Toplumsal Dayanışma Mağazası her ay 400 vatandaşın kıyafet ihtiyacını karşılıyor.

Giymiyorsan Giydir kampanyası ile ilçede toplumsal dayanışmayı arttırmayı hedefleyen Çayırova Belediyesi, aylık ortalama 400 vatandaşın giyim ihtiyacını karşılıyor ve aynı zamanda ekonomiye de katkıda bulunuyor. Toplumsal Dayanışma Mağazasıyla dar gelirli vatandaşlar ile zenginler arasında köprü oluşturan Çayırova Belediyesi  geri dönüşüme de ciddi anlamda katkıda bulunuyor. Vatandaşlardan bağış olarak gelen kıyafetlerin yıkama, kurulama, ütü ve paket işlemlerini yapan yetkililer tüm ürünleri kullanıma uygun hale getiriyorlar. Mağaza görünümünde olan merkez ihtiyaç sahibi tüm Çayırova’lı bireylere hizmet vermeye devam ediyor.   11 Bin 650 Vatandaşa Kıyafet Yardımı Yapıldı Kurulduğundan bu güne kadar 11 bin 650 vatandaşa kıyafet yardımının yapıldığı merkezde, vatandaşların ayakkabı ihtiyaçları da karşılanıyor. Eğitim-öğretim dönemlerinde çocukların önlük ve forma ihtiyaçlarını da büyük bir ölçüde karşılayan Çayırova Belediyesi, öğrencilerin çanta, defter ve kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını da yardımcı oluyor.  
Çayırova Belediyesi tarafından Giymiyorsan Giydir kampanyası ile hizmete sunulan Toplumsal Dayanışma Mağazası her ay 400 vatandaşın kıyafet ihtiyacını karşılıyor.

Giymiyorsan Giydir kampanyası ile ilçede toplumsal dayanışmayı arttırmayı hedefleyen Çayırova Belediyesi, aylık ortalama 400 vatandaşın giyim ihtiyacını karşılıyor ve aynı zamanda ekonomiye de katkıda bulunuyor. Toplumsal Dayanışma Mağazasıyla dar gelirli vatandaşlar ile zenginler arasında köprü oluşturan Çayırova Belediyesi  geri dönüşüme de ciddi anlamda katkıda bulunuyor. Vatandaşlardan bağış olarak gelen kıyafetlerin yıkama, kurulama, ütü ve paket işlemlerini yapan yetkililer tüm ürünleri kullanıma uygun hale getiriyorlar. Mağaza görünümünde olan merkez ihtiyaç sahibi tüm Çayırova’lı bireylere hizmet vermeye devam ediyor.

 

11 Bin 650 Vatandaşa Kıyafet Yardımı Yapıldı

Kurulduğundan bu güne kadar 11 bin 650 vatandaşa kıyafet yardımının yapıldığı merkezde, vatandaşların ayakkabı ihtiyaçları da karşılanıyor. Eğitim-öğretim dönemlerinde çocukların önlük ve forma ihtiyaçlarını da büyük bir ölçüde karşılayan Çayırova Belediyesi, öğrencilerin çanta, defter ve kırtasiye malzemesi ihtiyaçlarını da yardımcı oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.